Hoofdstuk 06 vrienden

Je bent nog steeds een schat van een hond lekker op schoot kriuipen en heerlijk mee wandelen We lopen wat af hoor Soms 6 keer per dag 3 keer een half uurtje en drie keer een kort rondje Iedere keer belef je wel wat nieuws Zo ook met andere honden Normaal ben je o zo onderdanig en je hebt je voorkeur hoor Er zijn ook twee kleine hondjes zorro en ik nioem hem maar effe oudje Je piept en ben blij als ze er zijn en dna willen ze boven op je zitten en je vindt het prima Wordt je het zat dan ga je gewoon zitten en draait je om en wilt spelen Maar er zijn ook honden bij die mag je niet en dna kom je sluipend naar hun toe en dan blaffen poeh he je blaft nooit …….Het leven in de stad is wel heeeel anders dan je gewend bent maar je aard aardig goed hoor . Je bent vriendelijk voor mens en dier bijna iedereen vindt je aardig en de kinderen waar je zo bang voor was die zijn nu je beste vriendjes Ja ja ik snap het wel je krijgt lekkers van ze ….Ze gooien het op en jij vangt het meestal kinderen gieren het uit dan en jij denkt ziezo weer een paar brokjes gescoord …Maar op deze manier ben je wel minder bang voor kinderen die rolschaatsen hebben of skeelers heet dat tgenwoordig of ballen of wat dan ook Je bent nu zo blij als ze je ziet…Dan kwispel je blij en piept dat het een lieve lust is alsof je ze in maanden niet hebt gezien …

 

Vrouwtje is daar wel blij mee hoor want van een bang wezentje ben je nu een dame met pit geworden ….Je hebt je vriendjes en dinnetjes en iedereen denkt nog wat een jonge hond hi hi Ze is alweer 5 jaar hoor ..Veel praten over mij dat doet ria wel hoor Ze komt iemand tegen en ja hoor klessebessenDe meeste honden die mag ik wel maar er zijn een aantal oei wat een krengen zijn dat zeg! Nu is lobke al zover dat ze naar honden die tegen haar geblaft hebben in het begn daar gaat ze nu ook tegen blaffen Haren om hoog staart kaarsrecht naar achter en keffen maar Oh oh wat ben je toch schat ….

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*