Hoofdstuk 09 dierenarts 2014

En ja hoor het was weer zover de jaarlijkse prik  voor onze loppie  Dit jaar was er iets misgegaan en hadden geen oproep gekregen Dus ik bellen en ja hoor was een miscommunicatie kan gebeuren hoor Ik kon die week erop al terecht mooi dus Ik besloot om net als de eersate keer gewoon te gaan lopen .Blij als altijd ging lobke met mij mee mar stond wel vreemd te kijken dat baasje ook mee ging Huh?Heel de wel een klein half uurttje lopen was het  heeft ze lopen piepen en snuffelen maar plassen no way…Hoera we waren er we komen binnen en er zat een herdershond met een au pootje .Nou die  ging me daar tekeer tegen loppie  niet normaal hoor , Maar lobke ook niet gek die ging gewoon terug staan blaffen 00 (22)

 

Zij is de eerste hond die niet bang is voor een d a zo apart al onze vorige honden waren vreselijk bang en gingen niet naar binnen  nou lop wel hoor Ik snap het wel hoor binnen staan de lekkere KOEKJES  en ja lop doet veel voor een brokkie hi hi  Maar goed herdershond kwam eruit en zei niks meer die maakte dat ie buiten kwam zo die had  ze toch maar fijn verjaagd ..Nu waren wij aan de beurt eerst ff alles besnuffelen kijken of er soms ergens eten lag helaas wel in de pot niet op de grond .  Ze kreeg een brokkie en ja hoor ijs was gebroken  Ze ging ook gleijk zonder morren op de tafel zitten  en kreeg haar prikje niks aan de hand hoor IMG_0158

 

Maar toen moest ze op de weegschaal spannend hoor Uit jezelf deed je het niet dus tilde de d a je op en alles vond je prima als ik maar in de buurt bleef hi hi Oei je woog meer dan 17 kilo veel te zwaar dus je was 12 kilo toen we haalden uit asiel dus te dik pffffWe kregen het advies om op sperziebonen over te gaan flink afspoelen zijn best zout en dat stilt de honger maar zet niet aan en veel lopen maar dat deden we al .Toen kregen we nog vlodruppels en een wormen kuur en we stonden weer buiten voor we het wisten

 

Het was heelrijk weer en liepen ontspannen terug en ja hoor eindelijk er kwam een plasje jippie De terug weg lijkt altijd korter en we waren ook snel thuis Daar aangekomen heerlijk op de stoel en snurken zzzzzzzz neit meer storen hoor ik zzzzz tot de volgende keer

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*