Hoofdstuk 06 overal bang voor

Iedere dag beleefden we   wel iets nieuws met jou  We kwamen erachter dat je er een bloedhekel aan had als er mensen  achter je liepen vooral  als ze een   plu op hadden Met je staart ver tussen je poten  keek je steeds achterom ….Ik ging dan maar wachten tot de mensen voorbij waren en dan liep je weer vrolijk mee aan de riem .Het ging iedere dag beter en werd je vertrouwder met   de mensen die je nu kende dat was goed dan ben je blij en vrolijk en wil je een knuffeltje of liever nog iets lekkers natuurlijk want voor eten doe je erg veel hoor …loppie 6

 

Waar je niet aan kan wennen  dat is de vuilniswagen  dat blijf je doodeng vinden en de rollators van ouderen  en vooral de scootmobielen  pffff Zodra je die in de verte ziet dan toon je je angst zelfs als de inzettende langzaam rijdt en een brokje voor je heeft je kunt er niet aan wennen …….. Ook voor de scooters en motoren ze gaan te hard en maken teveel lawaai . En waar veel mensen samen zijn  pfff neee lobke wil op rustige plekken lopen waar je overal kunt snuffelen  en ieder grassprietje kan onderzoeken …Ik had in het blad van de kuvasz ooit gelezen  honden moeten het een feest vinden  als ze uitgelaten worden .

 

Nou dat werkt hier best hoor we lopen zes keer per dag drie keer een blokje om en drie keer van soms drie kwartier ligt een beetje aan het weer …Het leifste lopen we langs het industrieterrein heerlijk rustig veel grasveldjes  wat keurig wordt bijgehouden  n ruimte om te snuffelen  Wat lobke ook leuk vindt is dat er veel mensen alles weggooien op de p plaatsen Veel pizza dozen jammie de saus die erin zit lekker of natuurlijk de stukken pizza die ze niet meer wilden  ja lobke lust dat allemaal wel Het is best oppassen met haar want ze eet echt alles wat los en vast zit … Voor de meeste mensen is ze niet meer bang toch blijven er mensen waar ze op de een of andere manier ze niet mag en dan gaat ze of keihard blaffen of ze loopt met de staart tussen de poten …Het blijft een feest om met haar te lopen je beleefd altijd wel iets OLYMPUS DIGITAL CAMERAOf zoals we laatst mee maakte  een luchtballon  al is ie nog zover je gaat piepen en trekken ik wil naar huis toe  al moest je dan nog plassen  hoor je was als de dood voor die dingen …….pfffff

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*