Hoofdstuk 50 Kattekwaad

Verteld  door Kleintje   Ook wij halen wel eens kattekwaad uit . Zoals tobi laastst.Normaal als baasje in de avoind thuis komt  en ons eten  klaarzet rent  ie naar zijn etensbak  om te eten .Meestal krijgen we daarna een lekker kattesnoepje . omdat we heel de dag braaf zijn geweest .Nou meestal ja want vaak liggen we gewoon te slapen  maar goed als baasje dat braaf noemt ,ik vindt het best hoor . Laastst deed Tobi  dat dus niet slapen ……Hij rende naar zijn etenbak maar stond daar luid te klagen .Baasje reageerde met iets wat leek op wat is er dan ?Maar Tobi bleef maar miauwen op klagende toon .Dit duurde een paar minuten .natuurlijk verstond ik wel wat ie wilde maar baasje natuurlijk weer niet .image006

 

Baasje werd er duidelijk nerveus door Tobi deed iets wat hij nl nooit deed NIET eten .Baasje werd met de minuut nerveuzer totdat hij plotseling een ingeving kreeg .Als Tobi werkelijk wart mankeerde tenslotte zijn wij al wat ouder.dan zou hij ook geen kattesnoepje lusten .Baasje pakte wat kattesnoepjes en legde dat op de vloer neer . Tobi wierp zich op de snoepjes alsof hij heel de dag niet had gegeten ,oeps dat had hij ook niet .Aan zijn gezondheid lag het dus niet .Toen de snoepjes op waren  wandelde Tobi op zijn dooie gemak  naar de kattebrokjes en begon ervan te eten . Meneer Tobi wilde dus eerst lekkers voordat hij ging eten de dondersteen .

 

Verteld door Tobi …..Maar jij ehbt ook je streken hoor Kleintje .Als baasje die grote gele dingen  gaat schillen (aardappels) dan zet hij een grote pan met water op de vloer.Meteen ren jij daar op af en begint uit de pan te drinken . Bijna overal staan waterbakjes eentje in de slaapkamer en twee in de woonkamer en eentje in de kattekamer .Maar nee jij moet perse uit die allergrootse waterbak drinken . Zelfs als baasje die grote gele dingen erin gooit drink je gewoon door  hoor !Pas als baasje klaar is met schillen en d epan halfvol is met die grote dingen  dan pas stop je met drinken .Ik noem dit geen kattekwaad meer maar meer een afwijking maar goed …Na al die jaren  sta ik nergens meer verbaasd over .Het is baasje gelukkig voor jou nog steeds niet gelukt om daar een foto van te maken …..image005.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*