Hoofdstuk 51 Kattekwaad vervolg

Het lijkt wel alsof weij voortdurend kattekwaad uit halen ,maar dat is helaas,gnifffff niet zo . Soms staat baasje  wel eens vreemd te kijken wat wij doen zoals het volgende lees en huiver hi hi .Het volgende gebeurde enkele dagen geleden .Kleintje en ik algen heerlijk op de bank te slapen zzzzna het eten .Wij hoorden wel dat baasje opstond maar dat doet ie wel vaker .Hij ging naar de koekast en haalde er wat uit .Nadat hij weer was gaan zitten roken wij iets lekkers, iets zoets.Als eerste deed Kleintje haar ogen open  en rekte zich uit om direkt erna op baasje zijn schoot te gaan  staan .image008

 

Zodoende kon zij als eerste zien  en ruiken wat dat lekekrs zou zijn .Zoiets hadden wij niet vaak geroken .Baasje had wel door dat wij het lekker vonden  want hij doopte zijn vinger in dat spul en hield het voor Kleintje  Nu is Kleintje heeeeel kieskeurig maar zodra ze het spul  rook begon ze het op te likken . Daar moest ik eht mijne van weten dus sprong ik ook op baasje zijn schoot en wilde ook likken  aan zijn vinger met dat spul erop.Het zal wel een vreemd gezicht zijn geweest twee katten aan 1 vinger  maar dat deerde ons niet hoor .

 

Baasje stond op en deed wat van dat lekkere spul  op twee schoteltjes die hij in onze kattekamer neerzette .Wij renden ernaar toe  en begonnen gulzig te eten .Ik kon nog net zien wat van dat spul was omdat baasje inmiddels het spul  al had opgegeten en de verpakking weggooide .Het was iets met chipolade nog wat pudding .In ieder geval ene moeilijke naam  maar o zo lekker .Die avond kwamen we trouwens niks t ekort want baasje bakte een uitsmuiter met ham en ja ham lustten wij ook hoor .

 

Gelukkig weet baasje dat en kregen wij ieder 1 plakje  waar wij heerlijk vna hebben genoten .En het gebeurd ook dat wij heeeel lief zijn  hoor .Zoals afgelopen  zondag b v Baasje had heerlijk uitgeslapen  en zat wat voor de t v met mij op de leuning  en Kleintje op de bank .Ik vroeg  heeeeeel even aandacht en werd meteen geaaid en geaaid  totdat ik mijn motortje liet horen  van plezier .Ik was zo blij met al die aandacht  dat ik even wegdoezelde en met half gesloten ogen bijna indutte .

 

Gelukkig bijna want ik viel zowat van de leuning af .Inmiddels was Kleintje op de schoot van baasje gekropen en zo zat zij heerlijk te trappelen op baasje zijn buik (je).Af en tioe zag ik baasje wel eens raar pijnlijk gezicht trekken  maar dat was omdat Kleintje iets te diep trappelde en vergat haar nagels in te trekken ….Ach we hebben een best leventje  en zo af en toe wat kattekwaad uit halen  ach houdt het baasje bij de tijd  nietwaar ??///Digital Camera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*