Hoofdstuk 52 de kerst doos

Verteld door tobi71Ik voel dat er weer wat staat te gebeuren .wij katten voelen dat aan .Als de dagen korter worden en wij nog meer slapen dan normaal dus net geen klokje rond .Ja dan komen die vervelende knallen weer .Baasje had laatst wat kaarsen  aangestoken en Kleintje  was weer eens  veel te nieuwsgierig Zij stond dan ook met haar voorpootjes heel voorzichtig te kijken  naar dat vlammetje .Wat zou dat zijn eetbaar misschien ?Zij zou beter moeten weten ‘,hoe vaak had zij al kaarsen gezien en toch nog nieuwsgierig zijnimage006

 

Nou ja hoe ouder hoe……..juist !Maar goed zij stond te kijken en heel voorzichtig kwam haar neusje dichterbij en dichterbij .Opeens voelde zij de warmte en instinctief wist zij dat warmte  te veel warmte foute boel was .Toen zij plots wegtrok begon ze spontaan te niezen en hup…..vlammetje was verdwenen .Baasje zat het allemaal gebeuren  en lag te kronkelen op de bank van het lachen  en maakte van die gekke geluiden .Ik kwam uiteraard op het geluid af en stond heeeeel vreemd te kijken .Een niezende Kleintje  bij een niet brandende kaars en baasje die lag te kronkelen  aslof ie pijn had …Vreemd hoor

 

Tweede deel verteld door kleintje Digital CameraEn net zoals verleden jaar rond deze tijd  bracht baasje  rond de kerstdagen  een grote doos met spullen mee naar huis .Nadat alle spullen  eruit waren  mochten wij de doos onderzoeken .IK was nog neit vergeten  dat ik toen  zo schrok van die poes die erin lag en die niets terug deed .Heeeeeel voorzichtig ging ik kijken of er niets vreemds in de doos lag .Ik kon niets ontdekken maar vroeg voor de zekerheid of Tobi eerst erin wilde springen .Dat heofde je geen twee keer te zeggen  ik had het nauwelijks gemiauwd of  hij zat al prins heerlijk erin en wilde  meteen zijn slaapje doen ..Dat was niet de afspraak Tobi .Tobi bleef heerlijk zitten  maar nadat ik naast de doos ging zitten en net deed of ik erin wilde springen  sprong hij eruit…

 

Baasje heeft nog geprobeerd een foto te maken  hi hi  ben ik nu niet mooi ????image008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*