Hoofdstuk 54 Ziekjes

IK zat dus al enige tijd niet lekker in mijn velletje zoals de mensen zeggen .Tot overmaat van ramp moest Tobi  plotseling naar Herman toe voor zijn auw pootje mij achterlatend zonder reismand.Dus ja ik wilde toch ergens lekker slapen en uieindelijk kwam ik na een paar pogingen toch op de bank .Toen baasje dus terug kwam zonder mijn maatje Tobi  keken wij beiden vreemd tegen elkaar .Baasje omdat ik toch op de bank was gekomen en ik omdat mijn maatje nog bij Herman was .Ik sprong dus van de bank afen wilde eingelijk wat eten maar mijn maagje zat nog vol dus lebberde ik maar wat water

 

Toen Tobi de volgende dag thuiskwam had ik nog steeds niet gegeten maar wel gedronken .De volgende dagen wilde ik eigenlijk alleen maar drinken , ik kon niets eten .Baasje probeerde het wel met vla ,dat was vloeibaaren dat ging er toch wel in .Maar mijn normale eten brrrr alleen de gedachte al .Zo ging dat niet langer zei baasje en de volgende avond werd ik met reismand en al meegenomen .Oh oh toch niet naar Herman ook?Baasje zei iets over Herman en meteen begon mijn maagje te knorren gek eigenlijk niet ?

 

Ik miauwde heel zachtjes dat Herman mij toch geen pijn  gng doen op mijn leeftijd ???Eenmaal bij herman in de avond heeeeeel laat besefte ik toch dat ik neit gezond was .Ik had al dagen niet gegeten en eigenlijk voeldeik mij beroerd .Er was ook een domme hond in de wachtkamer die had een sateh stokje ingeslikt !hoe dom kun je zijn …Herman keek eens in mijn bekje toen we aan de beurt waren voelde rond mijn lijfje en nam de temperatuur op.Mijn temperatuur was gelukkig goed mijn gebit ook maar Herman voelde duidelijk iets in mijn maagje zitten Ik zat waarschijnlijk verstopt !

 

Mooi is dat dacht ik nog en wat Herman daar aan doen ?Een klysma en wat parafine zal ik morgen aan Kleintje  geven hopend dat het los komt zei Herman tegen het baasje .Nu wist ik totaal niet wat en klysma was en parafine klonk ook al smerig maar gelukkig dat het allemaal voor morgen was gepland .Baasje nam afscheid van mij hij mocht morgenavond Herman bellen en heeeeel misschien mocht ik dan al naar huis ..Herman had heel de tijd niks in onze poezentaal gesproken ergens logisch want er was ene hond en nog ene tweebener bij.

Nadat iedereen weg was zei Herman  dat hij morgen zou proberen mijn verstopping te helpen oplossen .Maar wat is dan een klysma en parafine vroeg ik …Met een vreemde glimlach zei Herman  dat ik rustig moest afwachten op de dingen die zouden komen  alles zou goed komen …Tevreden ging ik slapen met mijn gedachten aan mijn vriendje Tobi Die morgen zou ik nooit meer vergeten  wat een vernedering stond mij te wachten !Eerst werd ik uit mijn kooitje gehaald en op tafel gezet.Ook was er iemand bij dus kon ik mijn gesprek met Herman wel vergeten .Eerst werd er van dat smerige spul parafine in mijn bekkie gespoten Oh jakkes wat goor was dat zeg ….Toen werd er een soort slang van achteren  in me stoken  en voelde ik warm water     Wordt vervolgd image005

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*