Hoofdstuk 55 het afscheid van kleintje

De volgende dagen ging niet echt best met mij .De op 1 na laatste keutel  daar had ik heel veel ,poeite mee om die eruit te krijgen .Nadat Herman dat had onderzocht bleek die uit 95% uit haar te bestaan .Eergisteren had ik het echt slecht ,de laatste grote boodschap kwam er eindelijk na tien dagen uit .Ik voelde mij zo vreselijk zwak ,dat ik aan Herman vroeg of ik het wel zou overleven .Herman vertelde mij heel eerlijk dat het slecht met mij ging .Baasje had tegen Herman gezegd dat ik behandeld moest worden zolang ik geen pijn had .

 

Ik kreeg echt waar alle aandacht van Herman .Helaas ook alle vieze dingen en prikjes maar dat schijnt erbij te jhoren .Het viel mij op dat Herman soms veel langer met mij bezig was dan met alle andere diertjes .Ook praatte hij veel met mij en vertelde dat baasje iedere avond belde om te vragen hoe het met mij ging .Daardoor wist ik ook dat mijn maatje Tobi weer helemaal gezond was alleen hij miste mij heel erg .Herman beloofde mijen ook baasje dat hij er alles aan zou doen om mij beter te maken .De komende uren voelde ik mij zwakker en zwakker worden en heeel zachtjes viel ik in slaap .image005

 

Die nacht droomde ik dat ik weer thuis was,lekker bij baasje in bed en Tobi aan de andere kant van het bed .Ook dat we elkaar achterna zaten tijdens onze speelmomenten  heerlijk was dat hoor .Eigenlijk droomde ik van alles wat ik had beleefd..Alle verhuizingen kwamen weer in mijn herinnering .Zachtjes miauwde ik in mijn slaap omdat ik het niet eerlijk vond dat ik vreselijk zwak was .Heel vaag kwam er een beeld in mijn gedachten van joost zie hoofdstuk 29.Hij wenkte mij heel zachtjes en ook jeedee hoofdstuk 21 wenkte mij van kom maar .

 

De beelden werden helderder en helderder totdat ik alleen maar een soort van wit licht zag.Een voor een gingen al mijn negen levens  naar de poezenhemel .Jammer dat ik geen eentje kon achterlaten voor baasje en Tobi .Vanmorgen ben ik dus aangekomen in de poezenhemel .Ik heb een heel mooi leventje gehad  beneden op aarde saam met baasje en Tobi.Allebei heeeel erg bedankt hiervoor Nu heb ik geen pijn meer maar ik zal jullie ontzettend missen hoor ….daaaaaag baasje en Tobi …regenboogbrugKleintje is 21 jaar geworden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*