Hoofdstuk 54 deel twee

En dat op mijn leeftijd in het bijzijn van een ander mens !Even later moest ik toch nodig dat ik van de tafel af sprong op zoek naar een kattebak .Niet te vinden dus Vol ongeloof miauwde ik zo hard als ik durfde Waar mioest ik dan …..laat maar ik was het al kwijt .Dat stonk niet te geloven  ik schaamde me diep Maar dan had Herman maar een kattebak moeten klaarzetten ,eigen schuld …In de volgende minuten moest ik wel maar er kwam niks .Weer wat later kwamen er wat harde keuteltjes en meteen voelde ik mij al weer iets beter .

 

Na een half uurtje of zo weas het wel genoeg voor vandaag Morgen weer een dag hoor Oeps dat betekende dat ik  vanavond dus niet naar mijn maatje en baasje  terug kon !Gelukkig hoorde ik in de avond  baasje zijn stem nog met Tobi was alles goed .alleen hij miste mij heeeeel erg .Baasje miste mij ook al en wenste mij een goedenacht hij zou morgen weer bellen .Het is al weer enkele dagen dat ik bij Herman en de andere dieren zit .Elke dag belt baasje  maar oh wat mis ik hem en Tobi zo vreselijk .Op een dag zag ik het helemaal niet  meer zitten ,zou ik hier ooit nog weg komen en baasje eens zien ?

 

Mismoedig lag ik in mijn verblijf bij Herman en leit mijn koppie verdrietig op mijn pootjes rusten .Op dat moment kwam Herman binnen en zag mij zo liggen .Hij schrok vreselijk dit was hij niet gewend van mij.Nadat ik hem verteld had dat ik mijn baasje en Tobi zo vreselijk mistr kwam Herman met een idee.Of ik het goed zou vinden als baasje langs kwam om mij te bezoeken ?Nou langs komen alleen liever niet laat hem dan maar gelijk binnen miauwde ik Aan je humor ligt het gelukkig niet Kleintje sprak Herman .

Digital Camera

Die avond wachtte ik vol spanning wat er zou gebeuren  Het werd later en later Telkens kwam er een ander dier dat geholpen werd,Zou Herman het vergeten zijn ?Nadat Herman  voor de zoveelste keer had getelefoneerd begon ik zo te twijfelen  dat ik weer verdrietig mijn koppie liet zakken .Maar wat was dat hoorde ik daar de auto van baasje ?Het was al zo laat volgens mijn instinct moest het  al bijna middernacht zijn .Eerst kwam er een grote hond die mank liep en daar achteraan eindelijk baasje .Herman haalde mij met dekentje en al  uit mijn verblijf  en gaf mij aan baasje

 

Wat was dat heerlijk van pure blijdschap gafik een soort van gilletje en zette mijn motortje aan .Eerst heeeel zachtjes maar later luider en luider .Baasje vertroetelde mij zo heerlijk ik voelde me weer thuis .Ik was dan wel zwak maar mijn  motor deed het nog prima hoor .Na een hele poos bij baasje te hebben gelegen kwam Herman de wachtkamer in .Nadat baasje en hij wat met elkaar hadden gesproken  wrrd ik door baasje op de behandeltafel gelegd .Ik kreeg ene klein prikje en voelde me iets slaperig worden .

 

Volledig hersteld was ik nog lang niet ik had nog steeds geen echte honger want mijn maagje was nog steeds verstopt .Af en toe kwam er een klein keuteltje en dart was alles .Nadat Herman mij dat prikje had gegeven mocht ik nog even op baasje zijn schoot liggen .Wat kan een poezenleven toch heerlijk zijn .Volgens  mij had baasje heel wat traantjes gelaten want zxijn stem klonk zooooo anders …Herman liet ons even alleen om de behandelkamer schoon te maken zodat ik heerlijk bij mijn baasje kon zijn .Wat later zei baasje dat Herman en hij hadden afgesproken  dat ze alles aan zouden  doen om mij beter te maken .Hoe blij kan dan een oude gammele poes zijn  op dat moment .Ik sliep al bijna  toen Herman terug kwam  en baasje mij voorzichtig  weer aan Herman  gaf die mij weer naar mijn verblijf bracht .Zachtjes miauwde ik  bedankt baasje maar helaas alleen Herman  verstond wat ik miauwde ……Digital Camera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*