Aan alles komt een einde

Helaas is Kleintje op 20 jan  2005 overleden .Zij is vanaf begin jan tot aan haar dood bij Herman de d a in behandeling geweest .Al onze inspanningen ten spijt mocht het niet baten  om haar te laten overleven De verstopping had zoveel van haar krachten  gevergd dat zij het niet heeft gehaald .Zij was ook al bijna 24 jaar oud .Zij heeft nooit pijn gehad anders had Herman in overleg met mij wel besloten om haar in te laten slapen .kleintje  21 jaar gewoden

 

Tegen pijn kan niemand zich wapenen en zeker de dieren niet .Dat besluit heeft zij  voor mij genomen  Zij heeft een formidabel  mooi leventje gehad . Misschien is ze daarom ook wel zo oud geworden  Ik zou haar graag nog bij ons gehad willen hebben . Tobi is heel de avond al ontzettend rustig . Eerst wilde hij neit eten  en bleef maar miauwen  Toen ik hem begon te troosten  leek het of hij eht begreep  dat Kleintje nooit meer terug zou komen  ..De hele avond zat hij gedachteloos voor zich uit te staren,dan eens hier en daar weer eens daar .

 

Ik hoop dat de lezers een koraal in onze blevenissen vinden .nl heb ook de dieren lief want ook zij hebben recht op het leven !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*