Tobies laaste dagen

Intussen was Sharky hier al maar daarover ander keer meer …Hier het laaste verhaal van Tobi dit moest Peter zelf vertellen want Sharky was nog steeds geen beste vrienden met Tobi .Donderdag 14 -04-2007 kwam ik thuis van mijn werk  en stapte de woonkamer in  waat ik Tobi op zijn zij  voor de bank zag liggrn .foute boel dus .Meteen voorzichtig opgepakt en in de reiskoffer gezet op weg naar Herman de d a .

 

Eenmaal bij de d a Herman  bleek dat arme Tobi die dag een hartaanval had gehad  Ook bleek uit nader onderzoek dat ie nierproblemen  had. Helaas heb ik hem daar achter moeten  laten  voor behandeling .Herman zou zijn best gaan doen om hem er door heen te slepen .Iedere dag natuurlijk gebeld hoe het ging  Maandag knapte hij weer iets op en had zelfs wat gegeten ,71

 

Echter zijn ontlasting  kwam maar niet.ook de dagen erna niet .Omdat Herman  en ik Tobi het lot dat Kleintje destijds heeft gehad wilde besparen  hebben we besloten  hem op woensdag 19 april zachtjes in te laten slapen ..Sharky mist Tobi helemaal  niet integendeel zij is verschrikkelijk aanhankelijk geworden tenover mij Miauwt volop en ik mag haar zelfs kroelen onder de kin ……..Verdere avonturen volgen nog van Sharky …  Een klein gedichtje    Nu heb je eindelijk rust en is de kattenhemel nu je tehuis . Waar alleen maar lieve poesjes zijn Daar lig je nu te spinnen  met je zachte huid . Op een oneindig bloemtapijt .

Waar hij heen gaat weten wij geen van beiden Waar een kat kan komen  Kunnen geen mensen zijn.Vragen ons het waarom Wij hebben nu zijn foto en wat regels tekst …regenboogbrug.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*