maak kennis met sharky

image002

ik ben dus sharky

t Helaas die leeft niet meer net als de schrijver helaas …Veel leesplezier .Hallo ik ben dus dharky en woon sinds kort biojk een zwarte kat en een tweebener mens noemen ze dat …Ik zat al een hele tijd in het asiel waar ik eigenlijk best moe van werd .Al die andere poezen en katers meer dan honderd je had nooit rust .

Vroeger woonde ik ook in een huis zelfs met een tuin maar dat veranderde . Mijn toenmalige bazinnetje kreeg een klein mensje dus ik kreeg bijna geen aandacht meer .Omdat ik dat niet leuk vond besloot ik op mijn manier duidelijk te maken dat ik het niet pikte .

Ik gebruikte de kattebak niet meer maar deed HET waar het dus niet mocht .Dat werd mijn bazinnetje teveel en zij bracht mij pardoes naar het asiel .In de tijd dat ik daar zat heb ik wel honderden anderen een thuis zien krijgen alleen ik viel altijd buiten de boot .Niet dat ik niet goed verzorgd werd hoor maar ik verlangde naar een echt thuis hoor Hoe dat verder gaat vertel ik jullie volgende keer …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*