Sharky krijgt een huis

In het asiel was ik maar 1 keertje onzindelijk geweest,na een gevecht tussen twee andere katten werd ik zo nerveus dat ik de kattenbak niet meer haalde .Er was niemand die mij een thuis wilde geven .Na bijna zeven lange maanden  hier geweest te zijn kwam er eindelijk iemand die belangstelling voor mij had. de wonderen zijn dus de wereld nog niet uit .Hij heeft wel twintig keer bij mijn mandje gezeten  en telkens zette ik mijn motortje aan Ook heeft hij bij andere poezen gekeken maar kwam  telkens terug bij mij .

 

De laaste keer dat ie kwam zette ik mijn ruggetje hoog en likte zijn hand. ik vond hem wel aardig hoor .Helaas ging hij ook weer weg .Enkele dagen later werd er een grote reiskoffer bij mijn kooi gezet en ik liep er eigenlijk vanzelf in .Ergens wist ik dat ik hiervandaan ging .Ik miauwde nog een kort bedankje  naar mijn verzorgers en ik werd de lucht in gehesen .Als dat zo door zou gaan  zou ik nog reisziek worden ,wat schommelde dat zeg .Maar nee heeeel voorzichtig  liep die mens naar een auto en zette mij op de achterbank,ondertussen pratend tegen mij .

 

Nu ben ik niet zo geleerd dat ik de mensentaal versta maar de manier waarop hij sprak  stelde mij op mijn gemak Ik liet een paar keer horen  dat ik er was en ging lekker in die ruime mand liggen .Na een hele tijd stopte de auto  en werd ik er voorzichtig uit gehaald .Eenmaal in het nieuw huis werd de deur open gedaan en de eerste die ik zag was een  helemaal zwarte kat .Hij bekeek mij niet eens maar begroette het baasje  en vroeg of hij eindelijk eten kreeg, hij had honger .

 

Nou ja zeg als dat een begroeting is ………Ik ging heel voorzichtig op onderzoek uit en ontdekte de kattenkamer Helemaal voor katten van alle gemakken voorzien . Eten en drinkens bak een toilet en zelfs een  slaapstoel was er aanwezig waaauw .Wat een luxe zeg …Om dat ik nog niet kennis had gemaakt met die zwarte kat deed die mens de deur van de kamer maar dicht. mij alleen achterlatend .Ik vond dat totaal niet erg, nu kon ik op mijn gemak de kamer onderzoeken .

 

Ik ontdekte ook een krabpaal waarik ook op kon zitten en zo naar buiten kon kijken .Dat was wel heel wat anders dan in het asiel daar zag je alleen maar katten en poezen .Af en toe kwam de mens eens naar mij toe met eten  en dan eens met lekkere kattenmelk .Ik kwam eigenlijk niks te kort .Wel was ik bang voor het zwarte gevaar, hij was hier thuis ik niet …..In de avond deed die mens de deur open en kon dat zwarte monster ook binnen komen …       wordt vervolgd image002

2 thoughts on “Sharky krijgt een huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*