sharky krijgt een huis deel twee

En jawel hoor vanuit mijn stoel zag ik hem binnen komen en toen hij dichterbij  kwam gromde en blies ik naar hem .Hij keek heel vreemd  toen ik gromde en plotseling draaide hij zich om en liep weg .Hoera een nul voor mij .Even later kwam hij  toch de kamer weer in en begon van  mijn etensbak en mijn drinkbak te eten en te drinken ..Als toppunt gebruikte hij ook nog mijn toilet .Ik zal hem leren  dus deed ik hetzelfde bij hem  ik liep naar zijn etensbak en begon mooi daaruit te eten .

 

Ik zag hem eerst niet zitten  maar toen ik goed keek zag ik hem in een soort van hangmat liggen  hoog boven de grond  tegen de verwarming aan .Hij keek en keek en kon zijn ogen niet geloven denk ik .ik nam een houding aan van  wat  jij kan kan kan ik beter en wandelde  rustig naar mijn stoel toe  waar ik lekker widle gaan slapen .Uit puur ongeloof sprong hij uit de hangmat en snuffelde  aan zijn etensbak  ja die was inmiddels leeggegeten, door mij!image011

 

De eerste nacht sliep ik op mijn stoel lekker op een warme deken en gelukkig  de deur was dicht .De tweede dag kwam baasje  als eerste naar mij en onmiddellijk zette ik mijn motortje aan Hij bleef ene lange tijd bij mij om te aaien en pas daarna zette hij wat eten en drinken  op de grond op een goede meter afstand van die andere bakken .Ik had honger maar durfde niet te eten uit angst dat die zwarte mijn richting uit zou komen

 

Baasje aaide mij en hier werd ik zo rustig van  dat ik meteen ging eten  zeg maar rustig vreten .In enkele minuten had ik al mijn korrels opgesmikkeld en dronk wat water .Tevreden sprong k op de stoel  en begon mijzelf schoon te likken .Vanmiddag had baasje bezoek en ook bij die mens zette ik mijn motortje aan .Ik voelde dat zij ook kattenmens was alleen rook ze vreselijk naar honden .Zonder dat ik eigenlijk erg in had passeere ik die zwarte op enkele centimeters richting de gang waar ik een mooi uitzicht had door het glas op het balkon .

 

Ook heb ik mijn eerste kattestreek uigehaald vandaag .Baasje zag dat ik in de slaapkamer liep en hij wandelde achter mij aan .En toen kon hij mij niet vinden!.Want ik was in het dekbedset gekropen  tot helemaal bovenin .Toen hij voorzichtig  het dekbed begon te schudden  voelde ik mij dus betrapt .Maar het is zo donker hoe kom ik hier uit ?Opeens zag ik het lachende gezicht van baasje  en liep naar hem toe .Ik likte zijn hand en sprong weer op de grond . Volgens mij  heb ik een nieuw thuis nu die zwarte kat nog ……….image001

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*