Hoofdstuk 07 baasje was boos

Er valt eigenlijk niet veel te vertellen ,ik heb baasje een beetje gebeten  en ik wordt een beetje bruiner Waarom etc  Dat zal ik je uitleggen .Vanaf het allereerste begin  datik hier bij tobi en baasje ben krijg ik veel aandacht  veel aaien  etc Ik ben dat eigenlijk helemaal niet gewend ,ik ben heel zelfstandig al zeg ik hetzelf .Als ik op baasje  zijn schoot liggen  wordt er eigenlijk meteen geaaid .Kom ie in de avond thuis  hup aaitijd .Lig ik uitgeteld op de bank jawel hoor  krijg ik weer een aai over mijn bolletje .

 

Als Tobi en ik op bed liggen ja hoor weer aaien .In het begin vond ik het heel fijn maar na twee maanden mag het wel iets minder .Aaien vindt ik prima hoor maar alles op zijn tijd  en met enige mate dank je wel .Ik had van Tobi begrepen dat deze mens onze taal niet spreekt soms wel dan begrijpt ie iets maar daar bleef het ook bij .Dus toen ik in de avond  lekker op bed lag voelde ik weer die aaihand .

 

Goed mijn motortje was wel te horen maar ik vond het tijd  worden voor drastischer optreden .Toen ik dus weer werd geaaid op bed draaide ik mij om en besprong baasje opeens en beet zachtjes in zijn hand .Hoera het aaien stopte en helaas  hup ik werd van het bed gegooid .Na een paar minuten  sloop ik weer voorzichtig  op bed ging  op mijn oude plekkie liggen .Zou het aaien nu over zijn ????Het bleef lekker rustig die nacht  en ik heb geweldig lekker geslapen ..Zelfs het wennen aan Tobi  gaat opeens stukken beter .

 

Hij kan mij rakelings passeren en het enige wat ik doe is  zachtjes miauwen .Ik haal niet meer uit met mijn pootje en ik vlucht ook niet meer weg voor hem .Wel lastig vindt ik het dat hij altijd als eerste moet eten .Soms dan heb ik zo een honger  dat ik het wel eens vergeet en gelijk met Tobi gaat eten .Die goedzak ziet mij niet eens staan hij eet gewoon door .Pas als hij klaar is met ronde een  van het eten  kijkt hij mij verbaasd  aan en maak ik dat ik weg kom .

 

Je weet maar nooit  hij is helaas  de baas hier in huis .Heel af en toe zit ik hem achterna kijken  of hij een spelletje  wilt spelen .Vorige zat hij MIJ achterna !.Ook voor een spelletje  ja toen had ik daar geen zin in en vluchtte ik miauwend  via de barkruk  naar het venster .Deze week heb ik baasje heeeeel boos gemaakt .Is zijn eigen schuld hoor vind ik  alleen Tobi was het daar niet mee eens .Tobi vindt het heerlijk  om geaaid te worden hij vraagt er zelfs om soms ..Ik dus niet want ook deze week ging het aanhalen  gewoon door  hij had er niets van geleerd ………Wordt vervolgd image003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*