hoofdstuk 08 ik wil alleen maar spelen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie schreef maar als alles redelijk  normaal is hoef ik jullie niet te schrijven toch ?Alleen afgelopen week was er toch wat te beleven ….Zoals altijd ben ik de eerste die mag eten omdat ik op wacht lig  bij de deur zodat Tobi er niet door kan hi hi .Alleen Tobi werd dat dus zat denk ik want hij liep gewoon door zelfs toen ik hem een waarschuwend miauwtje liet horen …

 

Mwah wie niet horen wil moet maar voelen dus haalde ik uit en gaf hem een licht tikkie op zijn schouder .Dat hielp perfect hij wist niet hoe snel hij de kamer uit moest lopen .Okay ik eet eerst en dan ga jij maar wat drinken .En verdraaid hij begon uit onze andere etensbakje  te eten .Daar zat niet veel meer in  dus ik haasste me om mijn eten op te eten  en direct daarna terug te gaan naar de andere kamer om ook dat andere spul op te eten .

 

Zodra Tobi mij zag ging hij op een draf naar de poezenkamer zodat ik in alle rust kon eten Natuurlijk gebeurt het wel eens dat we allebei zo een honger en dat we beide ons hongerlied zingen .Alleen op die momenten  een we beide in de poezekamer gescheiden door een waterbak .Na het eten gaat Tobi lekker bij baasje liggen  en krijgt daar alle aandacht .Ik krijg zo nu en dan een kort aaitje Natuurlijk is dat het gevolg van mijn uitleg in het vorige hoofdstuk .Maar ik heb daar nu een beetje spijt van .

 

Ik wil ook best wat aandacht anders lig ik  maar wat te dromen  op de bank terwijl Tobi alle aandacht krijgt .Nadat ik een poosje had gedoezeld stond ik op en rekte mij eens flink uit Ik gaf een paar luide miauwtjes en kreeg gelijk aandacht.waaaw Dat werkte dus  ik liep langzaam op baasje toe en stootte mijn koppie zachtjes tegen zijn hand  en ondertussen liep ik mijn motortje draaien .Ook in de avond werkte dit goed .Ik ga heeeeel dicht bij baasje liggen en miauw zachtjes en meteen krijg ik de aandacht die ik wilde

 

Tobi miauwt af en toe ook wel eens maar die krijgt genoeg aandacht vindt ik .Deze week zafg ik een andere poes lopen op de galerij.Dat was spannend zeg  hij zag mij neit want ik zat achter de vitrage Totdat hij te dicht bij kwam en ik liet horen  dat dit mijn huis was .Ik miawde mijn keeltje schor hoor  zo erg dat zelfs Tobi kwam kijken Nieuwsgierig keek ook hij naar buiten  en verstarde toen hij die vreemde poes zag .Niks aan de hand ik maak hem duidelijk dat hij hier niet welkom is miauwde ik…

 

De vreemde poes bleef nog een poosje heen en weer lopen totdat hij door iemand werd geroepen en vlug een deur in liep en was uit het zicht verdwenen Nadat dit was opgelost waste ik mijzelf grondig en liep naar Tobi die meteen rechtsomkeert maakte en de kamer in liep .Het lijkt wel of ie bang is voor mij …Ik wil alleen maar af en toe kattekwaad uit halen of spelen meer niet .Maar dat snapt ie dan weer niet .Hopelijk komt dat ooit eens want met baasje spelen is ook al niets .Hij kan niet tegen scherpe nagels en ik moet hem te vriend houden Tenslotte geeft hij ons te eten image003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*