vervolg hoofdstuk 07

Dus het werd tijd  voor een herhalingsactie ! We lagen weer heerlijk op bed en ja hoor ik werd weer aangehaald .En weer was mijn motortje hoorbaar en weer woelde ik om en om en besprong zijn hand en beet erin,alleen wat harder …Tja en alweer vloog ik van het bed af maar nu hoorde ik baasje  op heeeeeeeel boze toon  zeggen en hij begon mij te volgen …Oeps daar had ik effe niet van terug .Hij stond heel dreigend voor  me en schudde zijn  vinger  en sprak nog steeds op die boze toon .

 

Ik miauwde dat hij eens op moest houden met aaien ik zo er zelf wel om vragen als ik geaaid wilde worden .Dat kon ik net zo goed  tegen een dove miauwen ,hij begreep mij toch niet .Eindelijk ging baasje weer terug naar bed ,alleen ik durfde niet gelijk  ook weer terug te gaan .Pas later die nacht  sprong ik voorzichtig  op bed om er meteen weer vanaf gegooid te worden .Baasje was dus nog steeds boos ,nou ja dan maar lekker op de bank slapen hoor  ligt ook zacht alleen niet zo lekker .

 

De volgende morgen was baasje nog steeds boos hij gunde mij geen blik waardig  Tobi kreeg alle aandacht en natuurlijk genoot ie daarvan de rat ….Die avond toen baasje thuis kwam  ik hoorde hem wel maar besloot om niet van plek te komen De voedselbakjes werden gevuld  en ook de waterbakjes werden niet vergeten .Pas toen Tobi zijn eten op had  ging ik heel rustig en met mijn staart omhoog eten .Ik denk dat baasje zijn lesje wel geleerd heeft .

 

Tenminste tot nu toe aait hij mij niet ongevraagd .Ik zit heerlijk op de krabpaal in het zonnetje  zodat ik nog bruiner kan worden En vandaag had ik helemaal voor elkaar .Ik besloot de proef op de som te nemen  en kwam om een aai vragen .Heel kalm ging ik bij hem zitten  en keek hem smekend aan .Verdraaid ik kreeg een paar aaitjes over mijn koppie en toen ik genoeg had  draaide ik mij om  en ging weer lekker op de bank liggen .Soms moet je wel aktie ondernemen om iets gedaan te krijgen  het is niet altijd leuk maar het werkt wel hi hi

 

image003.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*