Hoofdstuk 12 Ook poezenbeesten kunnen leren

Daar ben ik weer met een nieuw avontuur Soms is het rustig hier en heb ik niks te vertellen .Ik ben nu zover gewend hier dat ik al een paar dingen doe die Tobi wel deed alleen ik nog niet .Als Baasje achter zijn pc gaat zitten springt Tobi altijd op de tafel waar de computer staat .Ik heb dat al vaak gezien en telkens krijgt Tobi alle aandacht .Dat wil ik dus ook wel en op zekere avond besloot ik het te proberen om de sprong te wagen .Ik gaf een kort waarschuwings miauwtje  dat ik eraan kwam en  hup daar stond ik .71

 

Meteen voelde ik de hand van Baasje op mijn rug en dus zette ik mijn motortje aan .Heel voorzichtig begon ik ondertussen  de tafel te verkennen .Allerlei geuren en beelden die ik  nog nooit zo van dichtbij had geroken  of gezien .Er waren poezen en katten op het beeldscherm te zien die ik even moest bekijken .Ik ging op mijn gemak voor het beeldscherm zitten en staarde de plaatjes 1 voor 1 aan .Er was geen enkele poes die ik kende .Nadat ik zo een poos had gezeten en ondertussen heerlijk werd geaaid stond ik op en sprong weer op de bank .kat-en-pc

 

Dit ging ik beslist vaker doen Ook in de nachten ben ik rustiger geworden omdat ik Baasje meer leer kennen Ik weet wat hij doet en ook soms niet doet .Als hij in de nacht eruit gaat blijf ik lekker liggen  ik weet dat hij toch terug komt .Ligt hij weer in bed sta ik op en miauw even  en kom gezellig bij hem staan Uiteraard krijg ik dan  mijn verdiende aaitjes .Als dank plof ik dan neer en start mijn motortje die dan een hele tijd aan blijft .Alleen als Tobi komt gaat het motortje uit

 

Ik blijf waakzaam hij moet op zijn eigen plekkie gaan liggen  en niet stiekem op de mijne .Hij heeft het eenmaal gedaan .Ik lag dus lekker en plots plofte Tobiop het hoofdeind .Dat had ie dus niet moeten doen .Ik schrok ervan en mijn reactie is momenteel erop gaan . Dat had Tobi niet verwacht hij sprong gelijk weer naar zijn eigen helft .Zie je wel hij weet wel waar ie mag liggen !image002

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*