Hoofdstuk 19 bezoekje d.a was niet leuk

Het was weer tijd voor een jaarlijkse prik van lobke We kregen netjes een kaart met de herinnering …Ik maakte gelijk die volgende week een afspraak het zou mooi weer worden dus konden we lekker er naar toe wandelen Ook zou ik gelijk vragen voor wormkuur en laten kijken naar haar anaalklieren ..Want soms dan als ze ontlasting heeft gehad dan laat ze een wind pffffffff Dan loop je weg hoor …

 

We moesten er om 1 uur zijn maar ja ik wil altijd op tijd zijn dus ging lekker vroeg met haar aan de wandel ….Ze wist het al precies als ik mijn tas mee neem en haar dan is het ritje dierenarts jippie Ik blijf me er om verbazen dat ze het nog steeds leuk vindt en er graag naar toe gaat …Om  goed tien voor waren we er al en ja deur was nog dicht ook hun moeten eten hi hi .Het was heerlijk weer en na effe te hebben gewacht ging de deur al open ..

 

Nog even wachten ze hadden even overleg en toen mocht ze nog naar binnen ..Ze sprong gelijk op de tafel kijkend naar de pot met lekkers Zou ze er eentje krijgen ja hoorde tafel ging omhoog en Loppie kreeg haar eerste koekje …De prik was geen probleem maar toen he de anaalklieren pffffff Het blijft pijnlijk  de assistente kwam er bij want ik kan lop niet vasthouden  Ze wordt dan superdog …

 

Ik leidde haar af met een brokkie praatte tegen haar maar het hielp niet ze bleef huilen het deed ook zo pijn De dierenarts zei de rechter zit zo vol krijg het niet open en dat deed zo pijn . Op een gegeven moment yes gelukt en Loppie sprong gelijk van de hoge tafel af vluchten  want dat was het …Als ik niet die dag was gegaan voor de prik en er niet naar had laten kijken was het een abces geworden Nou daar schrik je wel effe van hoor ..

 

We spraken af dat we om de vier maanden  laten kijken of er wat zit of neit want helaas voor Loppie heeft zij er aanleg voor  Het was niet leuk dit keer het gegil gaat door merg en been  ……Maar goed we gingen weer naar huis en op de terug weg weer ontlasting en gingen we langs bij haar vriendje amaro de benner senner en ook daar kreeg ze iets lekkers Thuis nog een klein stukje worst en tevreden ging Lobke slapen  Over vier maanden helaas op herhaling …….IMG_0008

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*