Hoofdstuk 20 weekend limburg deel 1

We hadden met kerst een mooi kadootje gekregen nl een lang weekend naar het heyderbos in Limburg ..We zouden met 8 man sterk gaan dus had mijn zoon twee huisjes gereserveerd . We gingen met zoon john en schoondochter jana en zoon marcel met schoondochter linda met haar zoon tobias en een vriendje Huub

..In het voorjaar in maart zouden we gaan 2017…Nu hadden we iets om naar uit te kijken en het mooiste was Loppie mocht mee Ze wisten wel dat als zij niet mee kon ik ook niet ging…Eindelijk was het dan maart en brak ons weekend aan ..

 

Mijn jongste kwam ons ophalen en ik was heel de week al bezig om dingen in te pakken  Als je niet vaak weggaat zoals wij dan neem je alles dubbel mee In mijn achterhoofd had ik die erge regen nog in gedachten die in texel was gevallen en ook nu was er regen verwacht Zou niet zo zijn al die tijd mooi weer en wij gaan een weekend weg en ja hoor regen ….maar goed  we waren er even uit …Rond twee uur kwam Marcel ons halen .

 

Ik was er helemaal klaar voor en Loppie ook die had allang in de gaten dat er wat stond te gebeuren .Eenmaal in de auto was het een uurtje rijden  dus niet zo ver  gelukkig Van lop geen last in de auto die vindt het heerlijk als ik er maar bij ben  dan gaat ze liggen of zitten en is rustig …Na een uurtje dus waren we er. Auto op p plaats zetten en lopen naar incheckbalie .Er stond een rij pfff we waren dus duidelijk niet de enige die op het idee waren gekomen  voor een lang weekend ..heb ik goed geho;lpen

 

We waren aan de beurt Lop vond al die mensen  maar niks hoor Eindelijk aan de beurt  en  Marcel zei  zijn naam en ja hoor konden het niet vinden dat begon al goed. .Na even zoeken was het toch  gelukt en kregen we twee koffertjes mee leuk voor de kinderen want Tobas zoon van linda  had  een vriendje mee  genomen  Huub Toen .weer terug lopen  om naar onze huisjes te gaan …We moesten zelf de bedden  opmaken dat was  geen probleem  en de zakken  voor het afval in de bakken doen .

 

Daarna bleef baasje bij Lop en marcel en ik gingen vast boodschappen doen buiten het park  bij de jumbo De rest kwam later die  moesten nog werken ..Ja eer we alle boodschappen hadden was het toch zo weer laat . We zouden gewoon een broodje eten net zo makkelijk en lop ff uitlaten .Heerlijk om te lopen .Beessie effe eten geven en drinken  en wij ook hapje eten . Na de vaat kwamen  de andere het was in tussen al donker ….en echt donker  De wegen naar de huisjes waren slecht verlicht  en helaas was linda nog gevallen vlak bij   maar kwam met de schrik ervan af  pfffff…Wordt vervolgd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*