Hoofdstuk 21 limburg deel 2

pfff bed uitproberen

Na de val partij van Linda  gingen Marcel linda en de kids naar hun eigen huissie om daar een spelletje te doen en wij gingen een duits kaart spelletje doen Dit hadden we ook op texel gedaan dus was niet geheel vreemd meer..Het was zo heel laat voor ons doen  en ja dan moet er geslapen worden he …Nog effe de hond er uit laten en dan slapen ….Lop vondt het geweldig  op bed ff springen plekje zoeken door te krabbelen  maar ja ik kon daardoor niet zo snel in slaap komen ….

 

later deed ik bij loppie  een deken om haar heen  en daar werd ze rustig van Zo kon baasje doorslapen en ik lag te bibberen hi hi……Ik kon niet meer slapen en ben de bank op gegaan met de dekens van loppie  Ook zij kwam effe kijken waar ik bleef en kwam heerlijk onder haar eigen dekens liggen ……De volgende dag waren  wij de ouderen  natuurlijk vroeg op  en konden genieten van een paar eekhoorns die kwamen buurten Geweldig om te zien hoe dichtbij die komen  geweldig ….

 

De plannen waren als volgt wij hadden lop al uitgelaten  en we zouden het centrum opzoeken om te verkennen en te wandelen Er was zoveel te zien  de kinderen huurden een fiets en die zag je niet meer Wij gingen een koffie drinken met een stuk gebak erbij maar dat viel nog niet mee want  honden waren niet overal welkom jammer Dat was in texel toch anders  maar ja  is niet anders .. Toch gevonden  en ook nog wat boodschappen gedaan waar wij buiten bleven staan dat kan ik begrijpen hi hi ….

 

De jongens gingen dingen doen waar wij ouders niet van hielden dus bleven we wachten of gingen een stukje lopen met loppie  Helaas begon  het weer te regenen dat was minder maar ook daar konden we niks aan doen ……We mochten ook mee doen met boogschieten  waar lop ook mee naar  binnen mocht Gelukkig maar Ze was al aardig nat en wij ook brrrrrrr We moesten dwars door een soort kid city en o dat was niks voor onze  doggie Ze was zooo bang en liep te trekken tot we bij boogschieten kwamen Daar was het rustiger  en waren wij erbij …

 

Wat een mooie sport was dat zeg Nog nooit gedaan maar zwaar maar wel een hele leuke ervaring ….Loppie was zeer rustig die vondt het wel elkker warm hi hi …De kinderen hadden gewonnen en wij de oudste van het stel eerzaam verloren ……..Daarna besloten we naar het huisje te gaan marcel en baasje en loppie want we wilden nog gaan bowlen en dat was niks voor baasje en lop was ook niet welkom  jammer hoor ……..De baan was giga krom  en ik kon ook geen goede bal gooien  grrrrr

bowlen op een kromme baan

Maar ja het gaat om de lol en dat hadden we Ik heb het toch maar gedaan bowlen op mijn zestigste zonder spierpijn of wat ook ……Maar goed ook dat  weer gedaan nog ff naar huisje gelopen om vervolgens uit eten te gaan met zijn allen waar ook loppie welkom is …Het was net buiten central parks maar gezellig hoor Lop kreeg ook een bak water waar ze gebruik van maakte  en ze weet nu liggen op de grond niet op schoot helaas  en dat ging goed Af en toe wat lekkers toe gestopt krijgen haar avond kon niet meer stuk ….Wordt vervolgd de laatste dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*