Hoofdstuk 22 einde lang weekend limburg

De volgende ochtend  zouden linda en tobias en huub weer vertrekken naar huis Marcel zou nog blijven  Als dank voor hun inzet  kregen ze van ons en van john en jana een massage aangeboden ..John en jana zouden met de kids naar het zwembad gaan ..Wij de oudjes  bleven heerlijk thuis in het huisje Massage was niks voor ons en zwemmen neeee bedankt ..Ze konden lekker hun gang gaan deden wij het ook ….

 

Op ons gemak gingen we een stuk lopen met loppie  dat vond ze heerlijk en wij ook ..Onderweg nog even gerust op een bankje  en toen kwamen we de jongeren tegen …Die gingen weer verder en wij gingen weer naar huis . We maakten er een rustig daggie van  namen afscheid van linda en de kids en gingen in de avond ons duitse kaartspel afmaken .Marcel bleef bij zijn eigen huis ging een spelletje doen en dan slapen ….

 

veel eekhoorns onderweg in park

Voor ons werd het later maar was wel een leuke avond …De volgende ochtend moesten we om tien uur al uit de huisjes zijn ..Voor de oudjes geen probleem  we haalden de bedden af en de vuilniszakken vervangen …Zoveel mogelijk ingepakt  op de laatste dingen na en gingen ontbijten ..Effe met lop naar buiten gegaan  en toen de anderen opstonden  ook bij hun de bedden afhalen en inpakken ….

 

Koelkast leeg maken e alles zover klaar maken Marcel zou john en jana op de trein zetten en ons naar huis brengen ….Ondertussen liepen wij alles nog na en namen veel dingen mee terug naar huis ..We namen afscheid van de eekhoorntjes die zal ik missen hi hi die vindt je in de stad niet ..Op tijd kwam marcel terug  daarna uitchecken en de reis naar huis begon Veel regen gehad onderweg en hoe dichter bij utrecht hoe meer regen pffff

 

Na twee uur rijden ongeveer kwamen we thuis..Toch wel weer fijn hoor alles was er nog  geen inbraken vertrouwd de vogels vissen planten  er gaat toch niks boven thuis ….Maar eerlijk is eerlijk we hebben genoten dat weekend Er zijn mooie foto s gemaakt en ook lop heeft het reuze naar haar zin gehad …Bedankt voor het reuze mooie gezellige weekend in het heyderbos limburg 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*