Hoofdstuk 23 Dagje wageningen

Eindelijk was het zover we zouden een dagje naar  Wageningen gaan Nu moeten jullie weten dat mijn oudste zoon daar woont .Hij had zijn huis opgeknapt nieuwe douche keuken opgeknapt Ja dan worden wij als ouders wel nieuwsgierig toch ???Het mooie was dat Lop gewoon mee kon .Darwin de kat doet niks en Loki de andere die smeert hem toch onder de bank …Het zou weer een hele reis worden …Voor die tijd eerst Lobke uitgelaten dan kon ze er effe tegen ..

 

Daarna op de naar de bus Eerst kijken of ik alles mee had sneetjes brood ja waterbak ja brokjes lop ja  pfff alles was er en toen alles op slot was gedraaid gingen de fam op pad …Het wachten duurt altijd lang maar we alles uitgestippeld hoe laat en zo dus bussie kon zo komen …..En dat deed ie twee minuten te laat grrr.Maar ja we namen plaats in de lege bus en gingen naar het station  c s .Daar ging baasje in en uitchecken en wij gingen vast een lift opzoeken  om naar het juiste perron te gaan .

 

En ook hier weer wachten pfff maar ook die kwam redelijk op tijd  Snel instappen want tegenwoordig moet alles gehaast  en ruimte zat in de coupe …Helaas mocht loppie niet op schoot zitten en ging als een lieve hond gewoon op de grond liggen Ze was relaxed….Na ongeveer 25 min. waren we in Ede Wageningen  Uitstappen dus …Uitchecken en op naar de bussen ..Die stond er dus al en de reis naar john en jana ja zijn vriendin was er ook kon beginnen …

 

Dit duurde een eeuwigheid in onze ogen  heel Wagningen hebben we gezien lijkt het wel maar eindelijk eindstation en konden we uitstappen …Even oversteken en we waren op de plaats van bestemming ..Toen nog even een paar trappen op naar boven en dan de lift nemen …Yes we waren er  Lobke ging gelijk naar binnen en had het kattevoer al te pakken grrrr Loki verdween onder de bank en Darwin bleef gewoon kijken en lopen .Lobke accepteert katten bij een ander maar ze moeten haar wel met rust laten en visa versa en dat werkt

 

Later ging Lop lekker zz op de bank of voor het raam zitten Zou ze teveel naar Darwin hebben gekeken ha ha …Weer later ging Lop even de gang in en maakte de kattebak leeg Zo haar buikje was gevuld viespeuk he ???Het was mooi weer dus we gingen even een blokje om en een ijsje eten Er stond wel veel wind maar de zon maakte een hoop goed hoor …In een andere omgeving zijn dieren toch heeeel anders Nu geen geblaf tegen een herdershond Of blaffen tegen andere mensen Wel de angst voor druk verkeer en mensen dat zal ze nooit afwennen ..

Toen nog een wandeling door het park waar we veel nesten zagen in het water van meerkoeten  en zwanen en eenden waren er volop zo mooi om te zien Een van de eenden wilde steeds maar naar een  nest toe en mannetje maar nest beschermen  Teder is dat om te zien .. Toen nog even bij john thuis uitrusten en we konden weer de lange reis naar huis terug beginnen …….Alles ging goed bus reis naar c s Wageningen prima tot we voor de verkeerde rij stonden  om een kaartje te kopen ….

 

Er kwam een vrouw op Cor af en gaf hem een dag kaart Zij had er niks meer aan en was zonde om weg te gooien Er bestaan dus toch nog goede mensen Nu konden we gelijk naar de treinen …..Weer de reis terug maarnu was Loppie moe en sprong op schoot Ik heb het maar zo gelaten ze wordt ook een daggie ouder….In utrecht hebben wij het kaartje ook weer doorgeven en iemand blij gemaakt en op naar huis.Thuis heeft Lop eerst gedronken toen heerlijk gaan zzzzzzzz Het was een geslaagde dag Bedankt john en jana ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*