Hoofdstuk 24 spoedje d a ?

Hallo lieve lezers en lezeressen  natuurlijk Het is alweer een paar weken geleden dat ik snel naar de d a moest met loppie .Idd weer de anaalklieren . Het was een doordeweekse dag en niks wees erop dat ze weer last had .Ik was met haar uitgeweest en niks aan de hand Ze had gegeten en toen begon het onustig schuren over de grond zielig kijken en daar is ze heeeeeel goed in  en maar likken  beessie had pijn aan die klieren ..

 

Het was al over vijfen en ik dacht moet morgen maar ff d a bellen dit gaat zo niet maar hoe kom ik de avond cq nacht door  Het ging echt niet  Ik belde en zou horen of ik terecht kon of dat ze nog niet dicht zijn . Gelukkig dicht waren ze niet en ik kon er tussen geplaatst worden  In mijn achterhoofd nog denkend  ze zijn vast om zes uur dicht heb ik er flink de pas erin gezet …..Loppie blij want wat ze ook doen ze blijft lief en wilt er nog steeds graag naar toe ….

 

We hoefde niet lang te wachten en vrolijk als altijd ging ze naar binnen en sprong gelijk op de tafel …De ingreep was minder leuk en het spoot weer in de d a haar gezicht ik schaamde mij rot maar ja lop was er vanaf ze had er gewoon last van …..Ik kon altijd tussen door geholpen worden met dit  en ze waren tot zeven uur open  Wat eenkanjers die d a die wij al jaren hebben …Als dank voor alles heb ik haar de week erna een bloemetje gebracht  waar ze heeeeel blij mee waren  En lop ? die is het alweer vergeten en hoop dat ze er weer een maandje tegen kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*