Hoofdstuk 25 Uit logeren

Hallo allemaal een tijdje geleden alweer was onze schoondochter jarig  linda …..Gelukkig was het mogelijk om loppie mee te nemen want ons adresje  waar ze altijd heen kan in dit soort gevallen die kon die dag niet Ja kan gebeuren  ……We hadden ons al voorgenomen  om in de middag te komen want eer we er zijn ja dat duurt effe met openbaar vervoer …Een paar dagen ervoor werd er gezegd breng lop maar gewoon hierheen  er is iets tussen gekomen …..

 

Ergens was ik best blij want het is toch een hele reis  met een hond in de drukte …Bij het logeeradres zouden ze wel gaan b b maar ze zouden wel zien of het ging met loppie want ja eten en lop pffffff dat is de akt op het spek binden  ha ha ……In Hoevelaken aangekomen  zei onze zoon waar is lop ? en ook hij was blij want er zouden 17 mensen komen en dan alles in de gaten houden  dat was effe moeilijk want ze hebben zelf ook 4 katten …

 

Het was gezellig maar was ook snel tijd om weer op huis aan te gaan Ik wordt altijd onrustig op een bepaalde tijd dan wil ik weer naar mijn hondje terug  gek he ???  Anderhalf reizen later  ging ik gelijk door naar logeeradres en wat was ze weer blij dat ik er was …..Ze had zich voorbeeldig gedragen  echt waar Whoopi en pica de katten  die kwamen ook steeds kijken maar ze lieten lop met rust en lop hun  dan is het goed

 

Ook met de b b ging het geweldig Voor die tijd hadden ze haar uitgelaten eten gegeven en madam ging op de bank zzzzz en hun konden gewoon gaan eten  hoe lief is dat  Ik ben trots op haar  en o zo blij dat ze daar terecht kan in de meeste gevallen  ze gedraagt zich voorbeeldig  en dat voor een beagle  Lieve lop ik ben ape trots op je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*