Hoofdstuk 26 weer d a

Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft Lobke erg veel last van haar anaalklieren Bijna iedere maand dan is het raak Hoe ik dat zie heel makkelijk ze blijft veel likken daaraan  en de windjes die ze laat pfffff dezelfde lucht als dat wanneer het uitgeknepen wordt .Ik herken de lucht na al die tijd echt  wel .En ja hoor ze was net een maand geleden al geweest en ik merkte aan haar dat het weer zover was .

 

Ik maakte een afspraak met de d a en kon snel komen  En weer precies op tijd het liep tegen een ontsteking aan en daar kan ze dan weer een abces door krijgen …Vrolijk als altijd sprong ze op de tafel maar toen de assistente erbij kwam wist ze al hoe laat het was en dat is zooooo erg om te horen en te zien Zoveel pijn dat ze heeft bij het uitknijpen .D a moest hard knijpen en zat best veel in …..

 

Gelukkig duurde het niet lang en Lobke is erg vergevensgezind want daarna was ze weer even vrolijk als altijd bedelend om een koekje wat ze ook kreeg zowel van de d a als van de assistente .Ik kreeg ontstekingsremmers mee en antibiotica Op deze manier wil de d a proberen om het zakje tot rust te laten komen .Ik hoop zo dat het werkt Ik  ga aankomende vrijdag op herhaling voor controle en eventueel meerdere pillen ..Een andere optie heb ik op internet gelezen is operatief verwijderen maar dat is een risico  dus daar zit ik ook niet op te wachten ..Duimen jullie mee dat het goed is vrijdag .En het was goed gelukkig nu in de gaten houden en voor de zekerheid pas in nov weer laten kijken We houden hoop ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*