hoofdstuk 27 dagje Nijmegen

Wat gaat een jaar toch snel voorbij ..Onze schoondochter Jana was jarig geweest en ze vierde het die zondag.Lop kon gewoon mee dat ging verleden jaar ook prima Jullie moeten weten Jana heeft een kat Kalle en die ging gewoon verleden jaar naar boven  geen rpobleem ….De lange reis kon beginnen  Eerst nog laten eten en uit geweest toen op naar de bus …Lop is makkelijk die gaat overal in waar wij ook heen gaan .

 

Toen het station kaartje kopen en hup met de lift naar de trein Die kwam al snel  en gelukkig niet overdreven druk gewoon normaal druk .In nijmegen stonden john en jana ons al op te wachten het was lekker weer dus veel studenten waren er vrolijk en lawaai aan het maken Dat is iets waar lop nooit aan wennen zal lawaai …..Maar goed effe snel naar de bus ook geen probleem en hup lop klom op schoot ..

 

Bij Jana aangekomen eerst overal snuffelen en Kalle dacht nee he  wat doet zij hier en ging blazen …Lop ging al weg en liet het kattesnoepje liggen ….Het ging best goed ik hield lop wel in het oog of hield haar vast …Op een gegeven moment ik wilde even plassen ging lop naar de keuken en Kalle er achteraan Ik zei nog houdt jij ze even in de gaten tegen mijn zoon !  Maar die had mij niet gehoord

Opeens een gegil ik schrok mij helemaal kapot dat gegil ken ik uit duizenden ivm uitknijpen anaalklieren …Wat was nu gebleken Kalle hoe oud die ook is accepteerde geen lobke  en was haar aangevallen en Lop was gaan gillen uit angst.Gelukkig niet doorgebeten  maar iedereen was wel geschrokken hoor Kalle koos het hazenpad voor even en lop klom bij mij op schoot .

Gewoonlijk dan is lop makkelijk en heeft zoiets van oke jouw huis en gedraagt zich rustig zolang  de kat of katten maar niet te dicht bij haar in de buurt komen Ze blijft altijd een tikkie bang voor de kat in het algemeen Nu had ze in het asiel ook al een rot ervaring en had een haal gekregen van een poezebeest Ze zag toen mij en wilde weer naar mij toe komen en poes dacht er even anders over ….

 

Het is wel jammer dat het zo gelopen is want nu kan lop niet meer mee als we weer gaan Gelukkig heeft lop een heel goed opvangadres bij ons in de straat maart ook daar komen katten maar die laten haar voorlopig nog met rust Pfff wat een avontuur he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*