Hoofdstuk 28 Lobke en kleinkind judith eerste keer

Hallo beste lezers en lezeressen  natuurlijk .Wij baasjes van lobke  hebben sinds  kort nu iets meer dan 2 maanden  een kleinkind Een fantastisch wondertje .Haar naam is dus Judith .Mijn zoon wilde een keertje langs komen met haar en nu was de hamvraag hoe zou Loppie zich gedragen ??? Ik zijn vrouwtje had wel ene idee ik ken haar door en door ..Ik weet ook dat er totaal geen greintje kwaad in het beessie zit ..

 

Maar en daar moet ik mensen gelijk in geven ze kan ontzettend lomp zijn in de vorm van niet uitkijken waar ze heen springt om in haar blijheid  iemand te begroeten ….Maar ik weet ook dat ze als papa Marcel zou komen dat ze alles wilt besnuffelen  wat ie bij zich heeft dus ook Judith ..Want stel je toch eens voor dat er iets te eten ligt dan moet Loppie het toch even keuren hoor …

 

En ja hoor ik kreeg gelijk ze was heeeel blij toen ze mijn jongste zoon zag en toen ze een brokje kreeg ging ze op onderzoek uit Wat had ie in hemelsnaam allemaal mee genomen ???En ook op zijn arm wat was dat  toch ? Dat mijn lieve Lobke is een baby nl Judith  voorzichtig hoor …Ik hoorde Loppie denken nog een tweebener??? maar wel klein zeg .Ach het hoort bij Marcel dus zal wel goed zijn ze ruikt naar Marcel dus oke .

 

Loppie vond het wel goed en ging gewoon op haarplek liggen maar hield  het toch in de gaten hoor ..De rust was weer wedergekeerd  Helaas voor onze viervoeter niet voor lang want Judith liet zich ff horen pfff wat kan daar een geluid uit komen dacht loppie Zoals ik vroeger bij mijn jongens deed ging ik ff door de kamer lopen en zachtjes praten  en wiegen  en dat hielp heel even …Later even bij opa op schoot maar ook daar moest ze weer huilen .

Papa marcel gaf haar de fles en dat ging er in het begin snel in maar ging steeds langzamer Ik herkende dat wel .Toen nog kijken voor een schone luier maar was niet nodig .Boertje dan ???? ook al niet pfff konden ze nu maar praten he ….Papa marcel en ik ginge samen met judith naar de botanische tuinen  effe van het heerlijke weer genieten Opa mocht op Loppie passen .

 

Onderweg geen kind gehad aan haar ze lag heerlijk te dommelen en om zich heen te kijken …Thuis gekomen ja hoor huilen Nu besloot mijn jongste maar naar huis te gaan  dan kon ze in haar eigen omgeving slapen …Het was een heerlijke middag dank daarvoor zoon lief  Een dikke pluim voor onze Lobke wat heeft ze zich goed gedragen …..Ik wist het wel ik ken mijn hondekindje door en door hi hi 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*