Hoofdstuk 29 drama queen lobke

Hallo iedereen we zijn er weer met een nieuw avontuur van onze viervoeter lobke . En ja hoor het was weer zover ze begon weer aan haar achterkant te likken en poepjes laten pffffff dan weet ik wel het weer de anaalklieren zitten weer vol …..Dus afspraak gemaakt met de d a en ik kon dezelfde dag nog komen Dat is zo fijn met deze d a ze hebben altijd een gaatje vrij voor haar ….

 

Na onze wandeling van ongeveer 20 minuten want zolang lopen we erover was onze lieveling bijna aan de beurt …….Ze gaat nog steeds vrolijk er naar toe …Eenmaal aan de beurt nog steeds kwispelend springt ze op de tafel en kijkt richting koekjespot .Ja nog ff zielig kijken en ja hoor het eerste koekje is binnen …..Maar nu D a deed haar handschoenen aan en de assistente was inmiddels ook gearriveerd en ja dan ¬†begint de ellende .

 

Lobke stribbelt altegen voordat d a wat doet ¬†en dan zit er een hoop kracht in haar lijf geloof mij maar …En piepen en huilen het blijft mij door merg en been gaan In een tel is het voorbij en dan moet ze eerst effe kalmeren voordat ze van de hoge tafel af springt want ook dat is al meerdere keren gebeurd ….De d a zei al het zit alleen maar vol zit geen troep meer in dus pijn doet het niet Ze is een drama queen ….

 

En omdat ik ook niet kalm ben wordt ze nog meer gestrest .Nu hebben we bedacht de d a en ik was het er mee eens dat de volgende keer ik in de wachtkamer wacht en hun haar helpen Dan hoor ik het wel maar breng de stress niet meer over aan haar Het is het proberen waard toch ….Het is nu gewoon vervelend voor haar maar pijn doet het niet en moeten ze een tikkie streng toespreken naar haar …Ach en na afloop altijd een heerlijk koekje toe en dan is het gelijk ook weer goed Op naar de volgende keer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*