Hoofdsttuk 30 Grote ruzie met grote hond

dit lijkt op de grote hond mio

Hallo iedereen het was begin december 2017 en slecht weer Veel regen en hagelbuien Lop en ik gingen onze wanddeling maken weer of geen weer we hebben onze beweging nodig ……We liepen zoals gewoonlijk richting industrieterrein daar is het heerlijk rustig lopen .In de verte zag ik de donkere wolken al pfff en ik spoorde loppie al aan om wat minder te snuffelen en door te lopen .Eenmaal in de wijk terug liep ik geheel in gedachten door een straat waar ik wist daar woont een hond die onze lop niet mag en visa versa.

 

maar ja je loopt in gedachten en het begon ook nog licht te regenen  In een flits zag ik opeens  een groot gevaarte op lop af komen die kwam net uit het huis met daar achter een klein kefferttje … mijn gedachten waren direct weer op peil pff en daccht enkel o jee loppie Ik ken die hond en normaal is het een lieverd maar om de een of andere reden mag hij Lop niet en omgekeerd ook niet ..Nu moet ik wel zeggen Lop is ook niet onschuldig hoor iedere keer als we hem zagen begon ze te blaffen tegen mio want zo heet die hond…..

thuis weer lekker slapen

Dit is gekomen door een andere zwarte hond die in de wijk woonde en die  wel altijd blafte naar iedereen en sindsdien  is het blaffen begonnen ..Beide kwamen dus grommend en blaffend o Loppie af ..En Lop die was erg bang en ging janken en achter mij staan .Ik pakte die grote hond bij zijn nekvel en schreeuwde tegen hem MIO AF gelukkig  schrok hij daar wel van en bleef staan .Zjn baasje kwam ook snel ter plekke en met een sorry ik zag je niet  deed hij de honden naar binnen en gaf ze een standje .

 

Ja dat was voor mij genoeg beessie kan er ook niks aan doen dat ze elkaar niet mogen .Ik trilde over mijn hele lijf was ook zooooo geschrokken  Lop en ik warren intussen naar de overkant gelopen  effe bijkomen van de schrik .Later kwamen beide baasjes naar ons toe en vroeg of Lop niks had .Gelukkig zo op het eerste oog niet  Na even gepraat te hebben  gingen we naar huis . Later toen Lop ging slapen zagen we een minuscuul klein wondje  op zijn poot Mio had dus toch gebeten grrrr.

 

Gelukkig was het redelijk goed afgelopen Bij geen enkele hond doet mio iets enkel Loppie en waarom geen idee.Misschien wel de angst die lop uitstraalt  geen idee .Nu probeer ik die staat verder te vermijden .Normaal als we elkaar tegen komen en hij ziet mij houdt hij hem vast of waarschuwt hem Hij luistert wel goed gelukkig die mio .Maar goed het was weer een spannend avontuur  die ik niet meer hoop mee te maken  en vermijdt de straat maar ja soms he dan loop je zo in gedachten en wil dan een kortere weg nemen en dan krijg je dit brrrrrrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*