Hoofdstuk 13 update

Zo even een up date van mij.Ik hoorde van baasje dat het asiel had gebeld hoe het met mij ging .Daar stond ik wel van te kijken 100 katten verzorgen per dag maar 7 uur werktijd is heeeel weinig voor 1 kat of poes .Maar ze kenden mij nog steeds,was ik daar zo een vreselijk beest of juist niet ?Ik zou het niet weten ,wel dat ik daar niet snel terug wil.Veel te druk en minder aandacht dan hier .Ik heb het steeds meer naar mijn zin ,maar dat schreef ik al eerder .Baasje geeft mij nog steeds de aandacht die ik ook wil,als ik er genoeg van heb schijnt hij te merken aan mij.

 

Natuurlijk krijgt baasje ook aandacht van mij ,als hij thuiskomt loop ik lekker te miauwen naar hem .Dan eens in de gang of anders op mijn uitkijkpaal.Ook in de nachten lig ik heerlijk te slapen tegen baasje aan ,als ie wakker is krijg ik weer aandacht Helaas niet altijd dan por ik baasje even met mijn pootje en ja hoor gelijk een reactie .Vandaag voelde ik mij even beroerd.Ik wilde wel eens  weten waarom Tobi dat doorzichtige spul zo lekker vond .In de keuken lag een hele rol van dat spul dus kauwde ik daar een stuk van af .Nou lekker was wat anders .Na een half uurtje of zo voelde ik mij steeds beroerder worden en dacht dat spul moet eruit ..Dus even hardgelopen en jawel hoor mijn maag begon op te spelen

 

Vlug rende ik naar de kattenkamer ik was net op tijd .Baasje kwam ook ff kijken en schudde zijn hoofd  Ik moest niet net als Tobi van dat plastic eten dat is niet goed voor katten !Ja dat zegt ie nu dat had ie wel eens eerder kunnen zeggen .Maar goed ik weet nu dat Tobi een heel andere kat is dan ik Ik zal dat spul echt niet nog een keertje eten hoor .Hij misschien wel maar ook zijn maag kan er niet tegen en gooit het eruit .Ik heb het zo zachtjes aan opgegeven om tobi uit te dagen om te spelen .Hij reageert toch niet terwil ie maar iets ouder is dan ik wil hij gewoon niet spelen met mij .

 

Vaak liggen we beide op de rugleuning van de bank om te chillen Maar zodra baasje weer achter de p c zit wordt Tobi wakker en springt bij baasje op de tafel .Hij kan er een hele tijd zitten ondertussen geaaid worden en zo .Als hij er genoeg van heeft springt hij op de grond en gaat ergens anders van genieten .Dat is meestal het teken dat ook ik  mijn aandacht wil.Ik iauw even en hup boink ook op de tafel Ja oke ik  ben iets zwaarder als Tobi vandaar de boink maar ik voel mij poes lekker .

 

sharky

Als ik eenmaal voor het toetsenbord zit  kan baasje weinig anders dan mij aaien en aandacht geven .Heb ik er genoeg van  dan spring ik weer op de bank rek mij even uit en ga verder slapen .Wat een leventje heb ik nu in vergelijking met vroeger .Ik  heb hier de ruimte mag bijna alles ,krijg lekker te eten ,en nog aandacht toe .Ik verlang niks meer .Alhoewel een eigen bed zou toch ook wel lekker zijn …………..maar een poes moet wat te wensen over houden toch ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*