Hoofdstuk 31 drama bij d a

Zoals de meeste lezers wel weten heeft lobke veel last van haar anaalklieren helaas Vaak is het eens per maand dat we een bezoekje moeten brengen aan de gelukkig aardige d a . Iedere keer was het gillen en ik zijn vrouwke vindt het zoooo erg dat janken en gillen , We hadden afgesproken om te proberen of ik op de gang wilde wachten  terwijl hin hun werk konden doen ..Nu moeten ze wel altijd met zijn tweetjes zijn want lop is sterk hoor Vooral als ze iets niet wilt …

uitrusten na stress d a

De vorige maand dus bleef ik in de wachtkamer staan Onze loppie ging vrolijk mee met d a ze kent haar en haar koekjes dus geen probleem . Ik hoorde haar wel maar niet zo hard als anders zou het toch helpen want ja ik ben ook altijd zoooo nerveus en dat slaat over op lobke … Het was zo gebeurd en dierenarts zei al ik was met haar nagel bezig en toen gilde ze al en met de klieren zelf Het was al gebeurd voordat ze kon gillen .

 

Een maand verder half februari is  het nu 2018 en ja hoor mijn moppie had weer last ik merk dat door het vele likken  en schuren over de grond ….Ik belde op en kon diezelfde dag nog komen ..Om half twee Ik ging voor 1 uur weg want lop kan snuffelen onderweg en je bent zo te laat ….Het zou voor mij ook een uitdaging zijn zo ver weer te lopen  Ik was nl die week ervoor geopereerd en herstelllende ….

 

Het ging allemaal goed Bij de d a was het druk er waren er nog drie voor mij twee poezen en een bruine labrador …Maar tussentijds mocht lop naar binnen en ik bleef wachten  Mensen  allemaal kijken en ik uitleggen ik ben te nerveus en dat slaat op haar …Sommige wisten niet eens wat anaalklieren waren Nou het was ff stil maar toen gillen van lop gillen het ging door merg en been Ik heb echt met mijn handen voor mijn oren gezeten Sommigen mensen hadden al ach zielig  en trokken wit weg …

 

Het was ook vreselijk om aan te horen  maar ook voor de d a moeilijk want ze spartelt alle kanten op en je kunt boos doen lief doen koekje voor neus houden  het werkt geen van allen .Ze is en blijft overstuur bij de behandeling ..nu proberen we volgende keer dat ze op de grond blijft ipv op tafel hoewel ze de tafel niet eng vindt of zo hoor maar we proberen van alles om haar het zo goed mogelijk te maken en niet dat erge stress Echt mensen het gaat je echt aan je hart om je lieffie zo te horen gillen van de pijn ……. Nu zei de assistente wel dat lop al gilde toen d a nog niks gedaan had …Arme lop nog een maand en we moeten weer Ik zie er nu al tegen op pfffffff.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*