Hoofdstuk 32 een ongewone dag

Het was 7 maart 2018 en een dag als andere dagen zou je denken ..Het was op een woensdag  en ik ben gewoon met lop gaan wandelen lange route en zei tegen haar toen we terug kwamen Baasje en ik gaan effe boodschappen doen hoor ….De bedoeling was dat wij met andere ria de vaste oppas van loppie ons naar het zieken huis zou brengen Baasje  moest een onderzoek ondergaan  Ria ging naar huis en haalde lop op zonder probleem die vindt alles goed hi hi …

Natuurlijk lopen ze in ziekenhuis altijd uit maar door te bellen van het wordt later  maakte  het niet uit …lop vermaakte zich wel ….. Het onderzoek was ten einde en nu wachten op een arts zou er wat aan de hand zijn ???? Het duurde en het duurde we gingen maar een rondje lopen saam en weer terug en weer wachten wachten Eindelijk werden we geroepen  en mochten mee komen naar een kamertje  ..Daar werd ons alles verteld en we konden eindelijk naar huis

 

Maar goed al met al heeft het lang geduurd en wij belden onze zoon op dat ie ons kon komen halen ria had op dat uur een andere afspraak  maakt niet uit ze had lop weer thuis gebracht na eerst uitgelaten te hebben en zij lop  vond  het wel best,,Intussen was de oudste zoon al gearriveerd op ons adres en die vertelde ons dat lop het zooooo vreemd vond ..Waar blijven mijn baasjes nu ???Dit is toch niet de bedoeling Ze bleef maar naar het raam kijken of we  eraan kwamen  zooo lief…

Ze is gek op onze jongens maar ja ze heeft maar twee baasje he  Toen we thuis kwamen  was ze ook heeeel blij en kreeg een kluifje ze was ook zoooooo lief geweest Die verdere avond heeft ze heerlijk geslapen  en de volgende dag was ze nog moe ze heeft zoveel geslapen gekke hond is het toch ook maar trouw aan ons en makkelijk om haar ergens onder te brengen Zo blij met onze vaste oppasadresjes want ja we hebben twee vaste oppas adressen Heerlijk Voor lop was het een ongewone dag ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*