Hoofdstuk 33 Waar is mijn baasje nu ????

Het was een gewone dag zoals alle andere dagen en toch ook weer niet Lop werd ook onrustig  die merkte er gaat wat gebeuren maar wat ? Er werd heen en weer gelopen tasje werd gepakt baasjes waren nerveuser Ja loppie merkte het allemaal wel en bleef op haar bank alles in de gaten houden ……We gingen gewoon boodschappen doen en we kwamen ook weer gewoon terug en ze kreeg ook haar kluifje als beloning omdat ze lief was geweest …

 

Maar toch he ……De volgende dag ik had loppie lekler lang uitgelaten en onze zoon kwam binnen koffie erbij  effe lop begroeten  en opeens trokken ze allemaal hun jasjes aan en zeiden lieffie zijn we zijn effe boodschappen doen……..Lop ging weer op haar plekkie liggen en ging wachten tot we terug kwamen ..Grote baasje moest  een nachtje in het ziekenhuis blijven maar ja hoe leg je dat uit aan een hond he????

 

Een paar uur laterkwam vrouwtje terug met hun oudste zoon john  Huh waar is baasje gebleven ???? Ik ging nog kijken maar ja ik kreeg ook wat lekkers dus was ik snel vergeten dat baasje er niet was Toch toen het tijd was om te wandelen ging ze lopen piepen  en laten blijken dat ze het vreemd vond dat john er was en niet haar baasje …..Na de wandeltijd  krijgt ze van baasje altijd een brokje en nu huh waar is mijn baasje toch en mijn brokjes ??? Ze vond het allemaal maar vreemd .

 

dromen over haar baasje

In de middag gingen we weer naar baasje toe zonder lop want ja in een zh mogen geen honden ..En weer hetzelfde ze was zooooo blij ons weer te zijn en piepen en janken en zoeken baasje waar ben je nu toch ???? Nou loppie ik heb goed nieuws voor je vanavond is baasje weer aanwezig hoor .Ja lezers ook honden snappen dat er wat aan de hand is alleen wat het is begrijpen ze niet Gelukkig komt baasje weer thuis en is voor loppie alles weer bij het oude

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*