hoofdstuk 34 Nu ben ik aan de beurt

Hallo lieve leesvrienden en vriendinnen natuurlijk  Nu eens een ander soort verhaal dan jullie gewend zijn Nu vertel IK het verhaal wat ik meegemaakt heb en niet mijn vrouwtje  Het begon zo Al een tijdje was het een rommelige gedoe bij ons thuis Eerst was manbaasje een dag weg en komt thuis met en slangetje door zijn neus en ik mocht niet meer bij hem ztten Nou ja zeg Ik snapte er nks van. Ook kwamen er regelmatig mensen met witte jassen over de vloer en die hielpen mijn baasje met die slang  ????

 

Nou mijn hondenverstand ging te boven  hoor Ik wilde ze eerst nog begroeten maar vaak keken ze niet eens naar mij om of ze zijn bang voor mij kunnen jullie dat nu begrijpen Wie is er nu bang voor mij?????  ik hoorde iemand in de gang zeggen kunt u de hond niet in een andere kamer doen Pfff ik dacht dat mijn vrouwtje ontplofte  Maar ze bleef beleefd en zei netjes ik houdt haar wel bij mij. Inwendig moest ria wel lachen hoor en ik ook Honden zijn voor sommige mensen onrein  Nou jammer dan Maar we dwalen af ,

 

Ik snapte er nog steeds niks van na de uitlaat mag ik altijd bij baasje zitten en nu moet ik uit de buurt van de bank blijven Baasje was ergens bang voor maar wat ??? Maar goed ik legde mij er bij neer en ging meer bij het vrouwtje zitten nou ja zitten zij kan weer niet op de bank  zitten dus ga ik maar op de grond bij de kachel met mijn kontje  op haar schoot zitten En wordt heerlijk gekroeld dan …..

 

Nu is het zo dat ik na de laatste uitlaat altijd een brokje krijg van  baasje .Zo ook die 27 maart ik vergeet die datum niet meer hoor  ik was heerlijk uit geweest met rietje en holde naar binnen brokje brokje brokje  Ik zag wel dat baasje aan de andere kant van de bank was gaan liggen maar ja wist ik veel dat hij ook die rugzak op de grond had gezet ! Ik liep dus door naar de keuken want ik kreeg ETEN  Opeens baasje in paniek vrouwtje huilen baasje ach en wee  wat moet ik nu  Baasje bellen vrouwtje iemand bellen  nou ja wat was er aan de hand ????

 

Eindelijk werden ze kalmer en nu begrijp ik dat ik baasje zjn slangetje uit zijn neus had getrokken Ja wie zet er daar dan ook een slang in? De stemming was erg bedrukt maar baasje was niet boos op mij hoor Ik kon er niks aan doen Even later kwam de oudste zoon ook op visite  om hun te helpen , Ik hoorde dat baasje de volgende dag in ziekenhuis terecht kon .Pfff gaat baasje nu weer weg???? ….Ja hoor de volgende dag ging john  en baasje weg en ik bleef achter met vrouwtje  raar allemaal hoor geen witte jassen meer rust …

 

Maar toch een vreemde rust  rietje ging boodschappen doen bleef wel lang weg hoor maar ik bleef netjes wachten hoor ..En eindelijk in de avond kwam baasje nu ook thuis pffff Maar nu nog angstiger van nee lop niet op de bank bij baasje  Ik begrijp het niet meer hoor Gelukkig maakt vrouwtje een hoop goed oh ja toen kwam ook mijn oppas effe kijken en die had een raar wagentje bij zich een rollator noemen ze dat  Ook bij haar mocht ik niet op schoot zitten Wat hebben die mensen toch allemaal Dit gaat mijn hondenverstand echt te boven  Pffffff Dit was mijn verhaal Hoe vonden jullie het ????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*