Hoofdstuk 35 de pauw

Jullie hebben in hoofdstuk 33 kunnen lezen dat  loppies baasje uit logeren was in het ziekenhuis  en dat ging zo om de twee weken  door en dat vier keer Loppie ging er al wennen hoor en vaak  ging ze uit logeren bij  een lieve vrouw ….Het is intussen haar tweede huis geworden pfff…Maar er blijven nog genoeg dagen over om zelf flinke wandelingen te maken met haar …

 

Zo ook een paar dagen geleden  toen gingen lop en ik wandelen bij het industrieterrein en wat scherts onze verbazing dat we een echte pauw tegenkwamen .Zomaar op een p plaats van een bedrijf….Nu is loppie overal bang voor maar toen zij deze grote vogel zag  stond haar staart recht en oren overeind  ze was klaar om aan te vallen  Ja eens een jachthond altijd een jachthond he ..

 

Maar ze kon er niet bij hoor want er stonden grote hekken voor en pauw beest die keek niet eens die wilde  proberen een uitgang te vinden …. We gingen dus weer verder en het voorval werd vergeten door lobke ……. IOf een andere keer toen het zo lekker warm werd dan krijgen we de luchtballonnen weer Nou dat is niet leuk hoor Ze trekt dan zo vreselijk dat ik verga van de pijn  Ik heb last van mijn hamstring  en trekken  dat kan ze hoor …

 

Nu kijkt ze iedere avond eerst naar buiten of ze het wel aandurft om mee te gaan  malle hond toch ook he maar zo liefffffffff  Ik ben blij dat ze  bij de oppas  ook makkelijk is en lief  geef haar een deken en  een kussen en je hebt er geen hond meer aan ze snurkt wel door …Mag ook wel  ze is alweer bijna tien jaar ….Wat gaat de tijd toch hard  veel te hard …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*