hoofdstuk 36 het weerzien

Hallo lieve lezers en lezeressen  Jullie weten dat lobkes tweede baasje mijn man dus  ziek was ..Hij moest dus een weekje logeren in het ziekenhuis …een drukte vooraf en lobke snapte er niks meer van Baasje weg waar bleef ie nou ??/Iedere keer mocht ze effe een paar uurtjes bij naamgenoot van mij verblijven  en daar was ik zeer dankbaar voor of als ze niet kon was haar kleindochter bereid om op te passen 

 

Hier was ik reuze dankbaar voor ik kon loppie niet zolang alleen laten Voor mij was het eerst  een kwartier lopen naar de bushalte en dan best lange reis naar ziekenhuis meer dan een half uurtje en dan weer stukkie lopen door de ellen lange gangen maar …..ik heb het gered ha ha …En ik kon rustig reizen want loppie zat daar goed ..Op de terug weg  snel mijn  tas en wasgoed thuis in de gang zetten  en hup lop ophalen  Ik miste haar gelijk thuis Zo stil bah

 

Het ging eigenlijk  heel voorspoedig want de doktoren hadden  gezegd  er staat  10 tot 14 dagen voor maar na een week hoorden wij hij mag naar huis yes …Ik ging ballonnen opblazen en alles schoongemaakt daar had ik eerder  deze week de puf niet  voor gehad en was weer opgewekt Hij kwam weer thuis …Ik loppie knuffelen baasje komt weer thuis lop maar ja zij snapte het niet ..Ze miste de baas wel want haar maaltijd tussen de middag at ze maar voor de helft op .

 

Ik dus weer naar de winkel en kocht een blikje voer en dat roerde ik door haar eten toen at ze het wel op gelukkig want een beagle die niet eet is ziek of heeft heimwee ….Toen kwam het moment dat ze thuis kwamen  Mijn jongste zoon haalde hem op samen met onze kleindochter …..Lop helemaal blij met al die visite  en moest wel eerst wennen aan die vreemde geur die baasje had ….De volgende dag toen baasje effe naar de gang ging ging ze voor de deur liggen met andere woorden Je gaat nu weer niet weg he

 

Dieren hebben wel degelijk gevoel  ze miste de baas  al kreeg ze van mij de volledige aandacht en bleef ik bij haar beneden slapen …Het was toch een vreemde week met veel onrust en gestress maar nu is er weer regelmaat en rust in huis en lop???? Ach die slaapt weer zoals altijd  en is blij dat baasje weer thuis is …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*