Hoofdstuk 37 hittegolf in nederland

Hallo  beste lezers en lezeressen natuurlijk  In het vorige hoofdstuk hebben jullie kunnen lezen hoe Loppie  zijn tweede baasje had gemist .Nu is voor haar alles weer redelijk normaal Ze mag alleen niet bij het baasje op de bank zitten  want stel ze komt met haar pootje etgen de wonden aan pffffff aar instinctief begreep ze het  Ze komt nu naast baasje om aandacht vragen …..Wel vindt ze de rollator maar een vreemd ding hoor ..

 

Als ik onderweg loop met haar en ze ziet een rollator wil ze stoppen en wachten tot het enge ding voorbij is  Nu heeft baasje zo n ding in de gang staan Nou ja zeg ! Maar het gaat best naar omstandig heden  goed met de baas …De conditie is nul komma nul maar dat snapt iedereen …….Toen kwam de hittegolf jeetje …Zelf kan ik er goed tegen maar het was echt heet  hoor ….En het werd nog heter Het kwik ging naar 38 graden en dat in nederland pffffff,

 

Ik baalde enorm want echt wandelen met loppie is er niet meer bij  Alleen de ochtend ging k nog een lange ronde lopen en verder et deze extreme hitte was het snel door de poort Een klein stukje snel lopen door de andere poort en hup op het veld Daar kon ze snel in de felle zon een plasje doen e dezelfde weg weer naar huis …Wat een hitte zeg ……. En het blijft maar doorzomeren in nederland  Als je ziet hoe de parken erbij staan  oei  Heel veel bomen verliezen de bladeren en de schors .

 

Sommige struiken zijn gewoon verdroogd zoooo zonde allemaal ….Ik loop graag in het park met lop want a honden mogen niet los en b het is heerlijk koel daar met al die bomen ….Het duurt lang deze zomer en nu is het mooi weer zit je nog binnen want buiten wordt je gebraden ….We snakken naar een regenbui  ..Onze gekke oude lop wil nog steeds buiten liggen in de felle zon maar dat mag niet van ons hoor ze krijgt nog een zonnesteek ….

 

Mijn schoondochter had een goede oplossing een honde pet  Daar konden de oren door en met een touwtje  zoals wij het kennen bij truien kon het versteld worden …Nu is lop een makkelijke hond maar ze stond wel te kijken van wat is dit nu weer maar liet het  toe …En zeg nu zelf het staat toch leuk ?????? Ik hoop dat de hittegolf snel voorbij is want wie je ook spreekt bijna iedereen is het ermee eens  Nu is het goed geweest pffffffff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*