Hoodstuk 06 kitty de kat op oorlogspad

Het  is alweer een tijdje geleden dat er  een avontuur van kitty was maar alles ging gewoon goed  Ik pas nu al weer 10 jaar op het diertje tijdens de vakantieperiode … Wat was ze een bitch toen ze kitten was zeg  Heel de wijk doorkruiste ze en luisteren ho maar En ik maar roepen en schudden met een bakje lekkers Maar komen ho maar ..Uiteindelijk wel maar wel moeilijk En andere katten in de tuin nou die duldde mevrouw echt niet Altijd vechten  ..pffffff

Maar ja ze werd ouder en alles werd rustiger Kitty had haar meerdere gevonden en vanaf toen was ze van een wilde poes een tamme poes geworden die alleen maar blokje om liep door de poort naar huis  Of hooguit in een boom maar ver kwam ze niet meer …Ze was lief kwam kopjes geven at weer normaal dat deed ze dus eerst ook niet  Het was een  lieve poes geworden … Ik gaf haar aandacht  en liefde ze kwam op schoot zitten  zoooo lief ……..Tot deze vakantie 2018  Ik had haar wat later naar buiten gedaan  Het had geregend en dan wil madam echt niet dat haar pootjes nat worden

 

Ze kwam mij halen om door voor buiten op de vensterbank te gaan zitten Loppie had haar gezien en vloog naar het raam en dacht wat is dat nu ???Ze ging miauwen  dus ik pakte de sleutel en wilde haar binnen laten Ze liep kopjes gevend mee tot  er een hondje aan kwam kleiner dan loppie Ik kende  het hondje  wel  Het was was lissy lief diertje ook en vriendjes met lop  Kitty liep luid blazend en dikke staart naar het beestje toe en ik wist effe niet wat mij overkwam  Wat nu ???

Ik besloot er tussen te gaan staan maar kitty snelde tussen mijn benen door en ging nog steeds op lissy af  Maar beessie werd  zo bang en ging gillen en daar schrok kitty weer van …Ik deed de deur open en ze vloog naar binnen Pfff zo kende ik kitty helemaal niet . binnen ging ze nog teeds kopjes geven met andere woorden heb ik goed gedaan he  Ja wat moet je dan he Beesssie snapt  het allemaal niet  dus vergeten en vergeven dan maar …..

 

Helaas denkt lissy er anders over ik heb nu de lucht van kitty bij mij en dat moet ze niet  Ze negeert mij nu en associeert mij met die boze poes ….Gekke dierenwereld soms  Zo denk  je kitty is overal bang voor en zo gaat ze met dikke staart op een hond afstappen  Vreemd toch of niet Terwijl ze lop niks doet  ze accepteren elkaar als we elkaar  tegen komen en daar ben ik allang blij om  Maar vreemd blijft het wel kitty op oorlogspad hi hi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*