Hoofdstuk 38 een boze kip

Hallo lezers en lezeressen  Alles ging gelukkig weer zijn normale gangetje .Baasje was weer terug en  de hitte gaat  langzaam het land  weer uit Het leek allemaal  goed te gaan .We hadden wel gemerkt dat baasje wat benauwd was maar wij dachten dat  komt door de hitte het was ook echt niet normaal meer 37 graden pfffff Maar helaas het lag niet aan de warmte  Onze lop ging op een dinsdag naar de vaste oppas en ik  kwam alleen terug na hele lange tijd Het was intussen al donker geworden …..Blij als ze altijd is als ik haar kom ophalen  liep ze gewoonte getrouw door naar de bank naar baasje twee Maar nee he  GEEN baasje niet weer he

dit is niet loppie

Weer geen baasje weer geen brokkies waar was ie nu weer ???/Het begon weer van voor af aan dan hier logeren dan daar logeren voor een paar uurtjes en oh wat was ik dankbaar dat er zulke lieve mensen zijn die mij uit de brand hielpen en lop wilde opvangen .. .Ik kwam thuis liet haar uit en ging eigenlijk vaak direct  daarna slapen .Wat een dagen zeg Op de dag was het allemaal normaal ik ging snel wat boodschappen doen en we liepen onze rondjes ..

 

Op een van onze rondes had lop het zo naar haar zin dat ze overal achter aan ging Of het nu blaadjes waren of takken  of gewoon een papiertje het maakte niet uit Ze ging er achter aan hoe oud ze ook is ..Dus ook achter de kippen waar we iedere dag langs lopen en ze nooit maar dan ook nooit hun wilde opjagen Tot die ene keer dus  .Maar moeder kip ging tekeer tegen loppie ze schrok er toch wel een beetje van Ja logisch achteraf ze had drie kuikens  en beschermde haar kroost …..

Blij dat de hele erge hitte weg is ligt onze loppie bijna iedere dag te rollebollen in het gras Zo leuk om te zien Ik  geniet zo van haar en haar streken  …In de avonden dus effe naar een ander en zo ging het bijna een week lang  Toen baasje weer thuis was ja blijheid alom Jippie baasje thuis brokkies na de uitlaat en ook weer normaal eten want het viel mij op ze liet haar eten staan  En dat voor een beagle Ik maakte mij  er best wel zorgen om Maar gelukkig alles is op zijn pootjes terecht gekomen  en het leven gaat gewoon weer zijn normale gangetje pfffffff En het eten dus ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*