Hoofdstuk 40 drama bij de d a

Een paar weken geleden hebben jullie kunnen lezen hoe lop opeens pijn had Door de medicatie van een paar dagen ging het beter en was ff de oude lop weer Maar helaas te vroeg gejuicht …Ze werd stiller en stiller en deed weer dingen niet ..Zoals schooien als ik ging eten of naar de keuken lopen als ik brood maakte Ik miste die kleine dingetjes Ook het lopen  ging niet soepel Eeerst heel traag maar hoe verder we gingen hoe sneller dacht ik ze liep ..

 

IOok merkte ik dat Loppie mank begon te lopen  o jeetje niet weer he Houdt het dan nooit op de ellende ?Na het weekend belde ik de d a en vroeg hoe of wat en of ik niet meer pillen kon krijgen . Die week moesten we veel weg naar zh  en ging lop naar goede vrienden van ons …Maar ja als ze niet zelf op de bank kan springen wordt dat toch een probleem  Ik heb  haar geleerd via mijn schoot op te stappen dan hoeft ze niet te springen  en dat ging best goed Ze is nu eenmaal slim . Maar of ze dat ook bij andere doet?

 

Ik kon gelukkig diezelfde dag nog terecht en ik ging natuurlijk lopen Het was mooi weer en ik vertrok ruim op tijd omdat ze nu langzamer liep …Blij als ze altijd is als ik mijn tas pak en haar de riem omdoet piepte ze toch weer even . Na een goed half uur waren we er Ze liep uit maar dat geeft niks liever uitlopen en de tijd nemen voor de dieren dan vlug en half werk doen  Er was een hond voor ons met drie poten door een auto ongeluk zo zelig ….Eindelijk waren wij aan de beurt  maar wat was dat nu ? Lop wilde niet naar binnen maar voor de  buitendeur Dit was nieuw voor mij ze gaat altijd graag naar binnen …

 

Maar helaas lop je moet even meewerken ..Ik deed mijn dingetje met haar met opstappen  en dat ging goed Maar toen omhoog dat ging ook nog redelijk maar dan Ze bewoog alle kanten op ze wilde er van af En door het vele bewegen deed haar nek ook pijn  en ze gilde gilde  Ik stond half huilen te kijken het verscheurde mij van binnen  om haar zo te zien lijden …. Ze bleef gillen ook door angst en stress zei de d a ..Tot ze in de gaten reeg het valt mee toen kalmeerde ze maar ze moesten haar wel met drie vrouwen vast houden .

 

Vergis je niet in lop ze kan erg sterk zijn en nu kon ik de d a verstaan  Ze kreeg pillen erbij voor tien dagen dan was ik de week door en kon ze gewoon bij de vrienden logeren Ik zie haar weer helemaal opbloeien en dat wil ik een loppie die zonder pijn haar oude dag door kan brengen  Want echt dit wat lop doet bij de d a dat wil je niet meemaken het gaat door merg en been en die nacht heb ik haar in mijn slaap nog horen gillen Nu maar hopen dat ze na deze tien dagen weer niet terug valt in  een stille zielige loppie ….duimen jullie mee at het goed blijft gaan ? Vandaag heeft ze weer lekker in de zon gelegen en dat maakt mij ook weer blij

niet in de mand vanwege haar nek maar op haar kussen

 

 

4 thoughts on “Hoofdstuk 40 drama bij de d a

  1. Mooi geschreven stuk Ria. Je bent een echte dierenvriend. Nu is Lob ook wel een beetje te vergelijken als een sooort kind van je.

  2. Heel mooi geschreven Ria, ik hoop zo dat deze medicatie zal aanslaan. Voor ons zijn honden onze kids en we zullen alles doen voor ze, heb ook alles gedaan wat mogelijk is voor mijn meisje en dat doe jij nu ook voor Lobke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*