Hoofdstuk 01 kennis maken

picha als kitten

Vandaag beste lezers en lezeressen natuurlijk maken jullie kennis met twee  lieve katten  Nl picha en whoopi  Whoopi  Op deze katten pas ik best  vaak op soms wat vaker  dan een ander jaar …whoopi was er eerst en is een speelse kat Later kwam picha erbij en dat was me er eentje hoor Voor niemand bang  Ik kwam er om te  kijken met loppie Nou zo klein als ze was ze liep op de in haar ogen grote hond af en wilde het even van dicht bij bekijken  En jullie raden het misschien al loppie zag dat niet  zitten en was er zelfs bang voor .

 

Maarr goed kleintje worden  groot  en whoopi is er intussen ook al gewend om een maatje erbij te hebben . De eerste keer op twee katten passen  best wel spannend hoor dat kan ik je vertellen …whoopi wass mij spontaan vergeten wie ik was en deed zijn eigen ding Zoals niet naar buiten willen nou ook goed blijf je lekker binnen of  als ie eenmaal buiten was niet meer naar binnen wlllen ….picha was makkelijk die riep je  of je rammelde met de snoepjes en die stond klaar .Of tegenwoordig hield ze jou in de gaten ze hoort wanneer je komt en staat al klaar om naar binnen te gaan .

verstoppertje spelen is whoopi ook goed in

Op een keer regende het ja we hadden niet ieder jaar prachtig weer en de meeste katten willen dan naar binnen Ik vondt het zo sneu dus ik naar hun huis en roepen en roepen Picha kwam meteen maar whoopi dacht ja daaaag bekijk jij het maar Ik heb vaak heen en weer gelopen de eerste keren  en nat geregend  want ik wist waar ie zatt maar  whoopi kwam niet Luisteren nee dat doet ie niet ….Gewoon lekker eigenwijs doen …..Maar aanhouder wint en op een keer had ie het door hoor Ik was diegene die eten gaf dus  whoopi besloot om naar binnen te gaan  pffffffff

 

Een andere keer was het zover dat Whoopi niet uit de schuur wilde  en grommen tegen mij als ik niet beter wist da zou ik zeggen waaaauw je zou er bang van worden ….Oppakken dat doe ik vast niet dus ik maar roepen en geduldig met brokjes schudden en iedere stap die Whoopi zette prijzen en ja hoor dat werkte Toch is ze heel lief want  ze kan kopjes geven en rond mijn benen draaien  ze moet alleen even wennen en weten dat ik haar niks doe . Het is een leuk stel die twee katten en altijd een verrassing of ze binnen willen komen  hi hi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*