Hoofdstuk 41 de dokter

Hallo lieve lezers in het algemeen  Het was intussen herfst geworden  en de zon liet zich steeds minder vaak zien Als lop nu in de zon wilde liggen was het  echt achter glas Ze zocht zelfs haar mand op als de zon erin kwam  Nou haar mand  daar ligt ze alleen maar in  als ze een kluifje krijgt of nu als de zon schijnt ……Maar goed het was 8 nov een dag om niet snel te vergeten … Baasje was die dag ervoor al niet lekker had pijn  en dacht zelf aan nierstenen …..De volgende dag het was donderdag had ie veel pijn en de paracetemol hielpen niet meer …

 

Dus de dokter bellen  en die kwam zeer snel ja als wij bellen dan is het erg want we bellen eigenlijk nooit …..Loppie ging effe kijken wie die vreemde man was en snuffelde aan al die tassen die hij bij zich had …De dokter ging op haar plek zitten en ja daar was volop zon nu … Ik zette lop op mijn schoot en kon haar zo rustig houden want ik kon merken  dat ze graag op haar plekje wilde liggen maar dat ging effe niet . De dokter ging af en toe naar baasje toe en hup lop ging direkt naar haar plek op de bank .

Sorry lop  dat ging niet ik weer  met een koekje  haar weer lokken om haar zo  weer eraf te krijgen …Dat werd een leuk spelletje  dokter opstaan lop op de bank  Lop weer lokken met iets lekkers hij kon weer zitten  Dit ging zo even door pfff maar op een gegeven moment kon ik lop gewoon vast houden en hoefde  ik niet meer te helpen  ……Het is en blijft een malle slimme hond ………Ze weet dat ze niet mag springen  en toch doen  want haar baasjes keken nu niet zo nauw … Later toen de vreemde man alweer lang weg was had  hij een tasje laten staan  met een vreemd instrument erin

 

Lop had eraan gesnuffeld en zodoende kwamen we erachter dat de dokter een tasje was vergeten  dus hup op de fiets en snel gaan brengen want  ja de praktijk zou in de middag dicht zijn ivm griepvaccinatie ……k ben dus twee keer hetzelfde stuk gefietst  dus mijn beweging die dag die had ik wel gehad 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*