Hoofdstuk 43 sneeuwpret????

Hallo lieve lezers in het algemeen  De trouwe lezers weten nu wat voor soort hond loppie is Een zeer lieve maar o zo bange hond …De knalmaand december was gelukkig voorbij en een nieuw jaar is begonnen ….De tijd gaat hard Loppie is alweer tien geweest pfffffMet haar nek hernia is ook alles goed ze heeft geen last meer gelukkig .Echt winter is het nog niet geweest de afgelopen tijd een beetje kwakkelend zeg maar Nu heb ik thuis altijd geleerd dat januari de koudste maand is brrrr.

in de sneeuw achterbuiten 2018

Het is meegevallen maar er is altijd een maar hi hi er kwam sneeuw Voor veel dieren en kinderen een prettig vooruitzicht  maar voor ouderen hoor ik nu ook bij een stuk minder e kunt net meer gewoon lopen of fietsen  waardeloos …Maar de sneeuw kwam toch en best een dikke laag hoor . Loppie vond het reuze leuk Ze dacht nog ff dat ze een puppy was Ze liep te dartelen en te springen en snuffelen natuurlijk want stel je voor er ligt nog ergens iets te eten onder …dubbel oppassen voor mij dus ….

 

We kwamen thuis na een lekkere uitlaat en ik wilde graag een filmpje maken van har achter in de sneeuw …Ook hier overal snuffen en opeens janken Heel zachtjes  maar wel van ik heb pijn Pootje omhoog houden van vrouwtje kijk dan effe dit doet pijn … Ik kon op eerste gevoel niks zien  of voelen en begeleide haar naar binnen  Ze strompelde en kreunde nog zachtjes  Binnen ging het gelijk beter Want wat was nu het geval ? Er zat een stukje ijs tussen de kussentjes en dat deed pijn Binnen smolt het en weg was de pijn .

 

Ik had haar dus niet het goed met vaseline ingesmeerd of het was er al af Ik weet het niet .Gelukkig vertrouwd zij mij volkomen en weet dat ik haar help ….Zo zie je maar weer niet voor iedereen is sneeuw en ijs leuk . Ik hoop zo dat dit de laatste sneeuw was maar dat zal wel niet Pffffffff tot het volgende avontuur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*