Hoofdstuk 47 veranderingen

Hallo iedereen  Zoals beschreven in vorig hoofdstuk is er best veel verander in ons leventje  Eerst ging alles gewoon zijn gangetje maar nu baasje is weggevallen  lijkt het allemaal wel in een stroomversnelling te gaan . Ze mag vaker mee als ik op visite ga iedereen is even lief voor haar Ze krijgt bij mensen vaak ets lekkers Is niet altijd goed voor haar lijn maar goed …

 

Ook zijn er veranderingen gedaan zo kocht ik een nieuw bankstel de oude was al jaren versleten en werd echt tijd voor een nieuwe  samen met een ex collega van cor en zijn vrouw zijn we overal wezen kijken en ja opeens die was het  Dat kan je wel eens zo hebben he …..Zo gezegd zo gedaan ze brachten het thuis en zouden de oude meenemen ..Ik had het opgemeten en kom op ik had voor het oude bankstel ook een driezitter staan …Maar hoe anders liep  het zucht ……

 

De avond ervoor heeft het echtpaar met wie ik het bankstel  saam kocht geholpen met het oude want ja die moest toch vast buiten gezet worden .De drie zitter was zo kapot daar had je niks aan …Wat een  werk was dat om dat zware ding uit elkaar te halen Er werd gezaagd gesloopt getimmerd  en loppie ??? Die zag het allemaal niet zo zitten .Wat een herrie ze trilde helemaal en ging bij de achterdeur staan Zodra de deur open ging vloog ze naar buiten en ging al rillend bij de poort deur staan  ,,

Arme lop ze zag het echt niet zitten maar ja die bank moest er uit ….Eindelijk de rust keerde weer en haar bank bleef staan …..De volgende dag kwamen ze het brengen  achterom want door de voordeur konden ze nooit de draai maken  Ze begonnen met de drie zitter op een hondje Erg onhandig allemaal  Maar bij onze deur gekomen kwam het volgende probleem  De bank was net te breed en kon niet door de deur Door het proberen  werd ie beschadigd en konden ze het niet mee terug nemen Probleem ……. De vrouw van de collega kwam op het idee om de overbuur te vragen of ze ook de deur van de poort open wilde doen  dan konden ze daar in en dan op zijn kant erdoorheen ..

 

Ook nu zag lop dit allemaal aan  van moet dit nu echt jongens  Ik wil mijn bank houden  maar sorry lop deze wordt ook vervangen Gelukkig waren die mensen thuis en kon de banken moeiteloos staan waar ze moesten staan …. Lop moest effe snuffelen maar sprong gelijk weer op haar plekkie dus missie geslaagd  Lop houdt niet van veranderingen  Daar wordt ze nerveus van Gelukkig is dit allemaal goed gekomen  dankzij de ex collega en zijn vrouw in dit geval  Verder hebben lop en ik veel lieve mensen om ons heen en daar ben ik blij om heel blij . Dag mensen tot de volgende keer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*