Hoofdstuk 48 Een nat dagje uit ..

Halo iedereen Ons leventje is heel erg veranderd  en dat merkt lop ook natuurlijk  Ik ga zelden nog weg zonder haar  Maar ja soms moet ik toch echt de boodschappen halen en dan blijft ze braaf thuis en dat gaat goed …. De zomer was al volop in het land en mijn vriendin wilde graag een dagje uit met mij en lop …We besloten een dagje Amersfoort dierentuin te  nemen. Honden zijn daar welkom dus goed idee..

 

Probleem was wanneer die d d kon ik niet of die d d kon zij niet maar eindelijk waren we eruit  we hadden een datum geprikt … Helaas de voorspellingen van het weer waren niet best Buien …Maar goed we besloten de knoop door te hakken en te gaan …. Iedereen  blij het was droog toen we gingen …we kwamen daar aan en ja hoor regen daar ging onze hoera stemming … Eerst zoeken waar de ingang was maar ook dat  ging goed Gewoon de meute volgen want druk was het wel .

 

Kaartje laten zien ja hoor we konden doorlopen lop ook .Vol goede moed naar de apen  Tot onze verbazing lege hokken  Die kwamen pas over een uurtje Ja hallo daar gaan we niet op wachten zonde van de tijd .  Intussen regende het  goed door Waardeloos Veel ouderen die ook een dagje  uit hadden allemaal me poncho om Zo sneu om te zien ..Iedereen vluchtte het restaurant n om te schuilen .. Niet leuk dit ..Toch nog een poging gedaan om bij een hok te kijken maar ook daar was geen dier te zien alleen muizen brrrrrr

 

aquarium zoo ouwehands dierenpark

Daar gingen we niet voor naar een dierentuin om muizen te zien jammer hoor  Omdat het bleef gieten  besloten we om maar naar de uitgang te aan en naar huis af te rijden Lop werd anders ook doorweekt net als toen in texel  Daar hadden we ook zo slecht weer toen Maar toen was baasje er nog bij …Ff goed p de borden kijken om de uitgang te vinden en na effe lopen gelukt Nu nog de auto opzoeken en we zaten droog Onderweg naar Urecht nog veel regen gehad maar ja dan zitten we in de auto …Jammer van ons mislukte dagje uit ………Volgend jaar beter !

 

Om ons  nat dagje uit goed te maken  had mijn oudste zoon een top voorstel hij zou met ons mee gaan naar ouwehand  zoo Ook daar zijn honden welkom Zoonlief zou ons mee nemen  Hij vond het zo rot voor ons toen …wij erg blij natuurlijk en de d d was zo geprikt  En ook niet geheel onbelangrijk  het was zonnig en droog …..het enige min puntje vond ik weer dat je ook intree moest betalen voor de hond Sorry ik vond het belachelijk.

 

Maar ja we konden moeilijk terug gaan Dus trouw intree betaald en we hebben een top dag gehad heel het park doorgelopen  Zelfs de panda s hebben we gezien de een zat te zzzz en de ander buiten te eten  Wat een mooi gebouw hebben ze daar neergezet zeg voor die diertjes  Ik was er al vaker geweest ook met lop en manlief en kids …En ik miste de witte tijger Jammer misschien verhuisd of overleden geen idee Het belangrijkste was We hadden een top dag dank zij mijn zoon John erg bedankt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*