Hoofdstuk 03 dat kon nog leuk worden

dinsdag 07 september 2010 18:55

Zoals iedereen heeft kunnen lezen in de vorige hoofdstukken is kitty nog een jonge poes .Hoera het werd weer vakantie en dan is het voor mij weer het verzorgen van de katten in de buurt. Dus ook de jonge kitty.Heerlijk! Ik had kitty dus 5 weken voor mij alleen. De eerste en de laatste week deed ik het samen met mijn buufOp de ochtend en de vroege middag deed ik alleen en later deden wij het dus samen.Vol goede moed ging ik dus de eerste dag om omstreeks 8 uur in de ochtend naar mijn oppaskat toe. Ze stond mij heel raar aan te kijken van wat moet jij hier nu en moest dus niks van mij weten. Ergens logisch want ik had haar al een jaar niet gezien. Gewoon rustig aan doenOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

. Ze wilde ook niet veel eten en was veel buiten en lang het was heerlijk weer dus dat was geen probleem. Ik zorgde er wel voor dat ze de nachten thuis was hoor ik moet er niet aan denken dat een kat buiten is in de nacht niks voor mij….. De tweede dag wilde ze nog steeds niet veel eten maar kwam wel naar mij toe jippie! Ik wilde haar gewoon effe aaien over haar kopje maar wham ze haalde uit naar mij.Waarom? geen idee. Gelukkig was ik lekker sneller maar toch….. Nou dat konden nog leuke weken worden maar niet heus….. Als ik kwam of ik was er met de buuf dan draaide zij zich gewoon om en bekeek ons niet We konden kijken naar haar staart. Enfin de buuf ging ook met vakantie en had gezegd gewoon rustig opbouwen dat komt het wel goed en fan bouw je van zelf wel een band op met haar. Ik verzette de tijd van 8 uur in de morgen naar 6 uur in de morgen. Dan kon ze tot omstreeks 8 uur buiten blijven en dan was het etenstijd Gelukkig was haar eetlust weer terug.

Later op de dag kwam ik weer effe kijken en praatte met haar en soms heeeeel soms dan kwam ze uit zichzelf naar mij toe. Heel vaak ook liep ze gewoon weg. Geduld hebben en dat heb ik .Ook in de middag mocht ze nog naar buiten en ja kitty loopt echt overal in de wijk. Meestal als ze mij zag lopen in de poort of voor buiten dan begon ze te miauwen en wilde ze naar binnen . Ik ging dan snel de sleutel halen en kon ze naar binnen . Als het al wat later in de middag was bleef ze mooi binnen .Als mevrouw in een goede bui was dan wildeze wel even spelen Jippie leuk juist.

Ze begon steeds meer te ontdooien en mij te vertrouwen gelukkig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*