Hoofdstuk 04 wat is ze toch lief

Als dank dat ik haar iedere dag eten gaf begon ze kopjes te geven en soms heel soms dan kwam ze zomaar op schoot zitten.Dan nestelde zij zich heerlijk tegen mij aan en wilde gekriebeld worden Beiden vonden het heerlijk.Wat ze ook wel deed was op het aanrecht springen en in de wasbak liggen en dan maar kopjes geven tussen door net zolang tot ze eten had gekregen Slimme poes hoor.Ze is nu helemaal gewend en komt vaker thuis kijken Gelukkig maar. Ze komt ook regelmatiger naar mij toe en samen liggen we dan te genieten zij op schoot en ik van haar.Als het regent dan gaat ze echt niet naar buiten want dan worden haar mooie pootjes nat.Nou daar gaat mijn schema dan….Dan maar later als het droger wordt naar buiten ook goed hoor. Ze wordt steeds liever . Soms dan zie ik haar bovenop een auto zitten moet kunnen toch of ze loopt in de buurt van haar huis.. Als kitty binnen is en ze zit op tafel dan kniel ik voor haar neer en aai haar. Dan wil kittekat (zo noem ik haar stiekem) in mijn nek kruipen dat vindt ik toch een stuk minder leuk. Het kriebelt en ik zie niet wat ze doet maar het is wel lief van haar..

Op een ochtend ze was even buiten zat poezenoes in de boom van de buren.Waarschijnlijk had ze achter een vogel aan gezeten en de boom ingeklommen .Op zich niet erg hoor als de kraaien en de eksters er niet waren geweest. Die vogels hadden het op kitty gemunt en bleven maar rondcirkelen en maar schreeuwen…..Hun bedoeling was om de kat uit de boom te krijgen…Door het kabaal kwam de buren kijken en toen waren de vogels weg en kon onze poes rustig naar benee komen .Ik was er niet bij geweest maar hoorde het van manlief. Snel ging ik naar kitty toe en wilde kijken of ze naar binnen wilde.Ze was erg beduusd en was blij dat ze binnen was.merel

 

Zo dat was effe stressen zeg!. Later ging ze weer vrolijk naar buiten maar de kraaien liet ze toch maar met rust. Ook had ze de neiging om naar mijn tuin te komen. Ja kitty je bent een schat maar niet in mijn tuin. Normaal is ieder kat welkom maar dan moeten ze wel met mijn hond overweg kunnen en helaas kit dat kun jij niet…..Ook met een ander kat joia kun jij niet mee overweg en laat dat nu net een kater zijn die wel met stoney in 1 tuin kan lopen. En die kater die slaapt ook in de tuin onder mijn tafel met een paraplu eroverheen voor de regen. Dus helaas ik moest je wegjagen. Want weet je lieve kitty over een paar weken dan komen je baasjes weer terug en ken je mij na een tijdje niet meer en joia ja die komt iedere dag zomer en winter van daar sorry hoor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*