Hoofdstuk 05 einde vakantiebaantje

Nou achter mocht je niet komen dat had je al snel door dus ging je het aan de voorkant proberen. Je wist dus precies waar ik woonde slimmerd….Vaak zat je te miauwen met andere woorden ja kom je nog ik wil naar binnen en eten. ja ja ik kom al…..De laatste week brak al weer aan en buuf en ik deden het weer samen….Op een avond toen wij je aan het aaien waren ja je liet dat zomaar toe voelden wij iets hards vlak boven je poot. Poef dat was schrikken wat zou dat kunnen zijn?Onze mop die liet meer toe dat wij ernaar keken laat staan dat wij eraan mochten komen

. Eerst dachten wij aan een teek maar dan nog wie durfde haar vast te houden wij niet! We besloten te wachten tot de volgende dag. En jippie het was weg ziezo een hoop stress minder. Geen idee wat het is geweest maar nu was het weg. Regelmatig had ik via de mail kontakt met de baasjes lang leve de mail toch? Ik waardeerde dit heel erg. Zo kon ik mijn belevenissen met haar doormailen naar haar baasjes en wisten zij ook dat het goed ging met kittepit….(zo noemden wij haar ook wel) Zo wist ik ook wat zij lekekr vond bv ham en heb dat regelmatig gekocht voor haar….Nou dat lustte mevr wel hoor ! Wat ik over had ging of naar joia of naar mijn hond..Digital Camera

Het is een keer gebeurd dat ik achtervolg werd door twee katten toen ik mijn hond uit ging laten..Ja ja je raadt het al door kitty en joia Van joia is het bekend, die loopt regelmatig mee maar kitty op de achtergrond dat was minder. Ten eerste die twee mogen elkaar niet en kitty is geen hond gewend…Lichte paniek dus van mijn kant. Jammer voor jou kitty maar gelukkig voor mij en stoon heeft joia je verjaagd Ook dat was dus geen succes.Kitty jij begreep er niet veel van je wilde alleen maar naar mij toe gaan weet jij veel dat die grote witte bij mij hoorde…Ik maakte het goed door snel weer naar je toe te gaan en lekker te knuffelen..Nog een paar dagen en dan is het weer voorbij voor mij.Ik zal het zeker in het begin missen het was heerlijk om te doen zo lekekr knuffelen en te verzorgen je was zo dankbaar. Kitty gelukkig heb je nooit meer uitgehaald naar mij maar was je reuze lief geworden. Ik hoop echt dat volgend jaar weer ons jaar gaat worden kittepit tot misschien volgend jaar ik vind het heerlijk om te doen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*