Hoofdstuk 05 uit logeren

Je bent me er eentje hoor Ik was al zover dat de kinderen uit de wijk je nu kunnen aaien Dit heb ik je aangeleerd door steeds kinderen een brokje te laten geven Ja ik moest wat .Kinderen vondt je eng vooral als ze lawaai maken of met een skate board langs komen  Nee dat is niks voor jou ……Maar het gaat steeds beter je herkent de kinderen al van verre en trekt dan heel erg om vooral maar naar ze toe te gaan Dan is het effe een praatje maken en dan huppelen we weer vrolijk verder Kinderen kunnen ook heeeeel  lief zijn dus…. Eens per jaar dan gaan we uit eten met mijn verjaardag Maar ik wilde lobke niet zolang in de bench laten dus moest ik oppas zoeken . Nu heeft ze al een adres bij andere ria gevonden maar die zou mee gaan dus dat viel afIMG_0033

 

Dan bij haar dochter proberen met twee kinderen en een oude kat …. Ja dat was geen probleem  . Wij ernaar toe en tuurlijk eerst effe snuffelen overal en het eerste was de kattebrokjes en de kattebak effe leegmaken hoor grrrrrr Snel weggezet dus ..De kat maakte lobke niet uit ze keek niet eens naar haar malle hond ook . Ik ging met een gerust hart weg . Dat zat wel goed .. Later veel later haalde ik haar op en vroeg hoe het was gegaan Best goed ze hadden haar uitgelaten en hard gelopen met haar en tuurlijk was ze de trap opgegaan daar en durfde er niet meer af  Ja domme lobke open trappen moet je ook vermijden …Maar goed dat er een stevige man in huis was die haar naar beneden droeg …Voor de  trap werden nu  stoelen voorgezet klaar. In de avond was lobke moe en ging pitten op de bank bij de vrouw en de kat er boven Iedereen blij hi hi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*